Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOALICIJSKI PARTNER

Vrdoljak: HNS nije sudjelovao u stabilizaciji Agrokora, niti u izradi zakona

Ivan Vrdoljak
Nikola Cutuk/PIXSELL
14.05.2018.
u 19:03

Vrdoljak je istaknuo i važnost sutrašnjeg sastanaka vladajuće većine s povjerenikom za Agrokor na kojem će se razgovarati o nagodbi i "procesu o kojem ovise desetci tisuća radnih mjesta, cjelokupno hrvatsko gospodarstvo pa i nadolazeća turistička sezona".

Predsjednik Hrvatske narodne stranke (HNS) Ivan Vrdoljak komentirao je u videoporuci ostavku potpredsjednice Vlade Martine Dalić riječima kako poštuje njezinu odluku da podnese ostavku i odluku premijera Andreja Plenkovića da je prihvati te kako HNS nije operativno uključen u proces stabilizacije Agrokora, niti je sudjelovao u izradi zakona o izvanrednoj upravi.

 "U procesu restrukturiranja Agrokora ima radnji koje bacaju mrlju na sve dobro što je učinjeno za hrvatske radnike i hrvatske poduzetnike. Poštujem odluku potpredsjednice Dalić da podnese i premijera da prihvati ostavku", rekao je Vrdoljak. Dodao je kako HNS nije sudjelovao u izradi lex Agokora ni u nagodbi.

"Iako HNS nije operativno uključen u proces stabilizacije Agrokora, niti je sudjelovao u izradi zakona, od prvog dana imamo jasan stav. U fokusu nam je uspješnost nagodbe, tj.spašavanje desetaka tisuća radnih mjesta u Belju, Vrbovcu, Dukatu, Francku, Vindiji, Krašu", istaknuo je te podsjetio a radnike čija radna mjesta ovise o sudbini i opstanku Agrokora.

 Vrdoljak je istaknuo i važnost sutrašnjeg sastanaka vladajuće većine s povjerenikom za Agrokor na kojem će se razgovarati o nagodbi i "procesu o kojem ovise desetci tisuća radnih mjesta, cjelokupno hrvatsko gospodarstvo pa i nadolazeća turistička sezona".

Komentara 15

PU
Pukovnik
19:38 14.05.2018.

Biježi štakor s broda.

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
20:07 14.05.2018.

gospodin hepko Von razdjelnik je bio zauzet drugim poslovima...budućnost hns-a je u vjetroelektranama

Avatar Django
Django
20:16 14.05.2018.

Naravno da nije. Ali je zato i te kako sudjelovao u destabilizaciji Agrokora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije