Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Predsjednica: Ostavka Martine Dalić razborit je i odgovoran politički čin

Plenković, Dalić i Grabar Kitarović
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
14.05.2018.
u 16:40

Predsjednica je izrazila potporu Vladi Republike Hrvatske i izvanrednom povjereniku u nastojanjima za uspješnim završetkom toga procesa.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prokomentirala je ostavku Martine Dalić na mjesto ministrice i potpredsjednice Vlade.

- Ostavka potpredsjednice Vlade Republike Hrvatske Martine Dalić razborit je i odgovoran politički čin. Nijedan važan državni posao, pa tako ni postizanje nagodbe o restrukturiranju Agrokora, ne može ovisiti o jednom čovjeku niti smije biti njegov talac. Jedini cilj toga procesa jest stabilnost kompanije, očuvanje radnih mjesta i zadržavanje ukupne gospodarske stabilnosti. To je strateški državni interes. Dosadašnji tijek toga procesa može se ocijeniti uspješnim. Zadaća je nadležnih državnih tijela utvrditi sve relevantne činjenice glede sumnji na netransparentnost, mogući sukob interesa odnosno moguće povrede zakona, bez pritiska javnosti ili politike - smatra predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Smatra da je 'ključno zadržati dinamiku postizanja nagodbe s ciljem očuvanja radnih mjesta i opstojnosti uključenih tvrtki'.

Predsjednica je izrazila potporu Vladi Republike Hrvatske i izvanrednom povjereniku u nastojanjima za uspješnim završetkom toga procesa.

 

 

Komentara 73

IK
ikbmibm
17:20 14.05.2018.

Danas će medijska ljevica raditi prekovremeno, manipulacijom lajkovima

DU
Deleted user
18:16 14.05.2018.

Vi lijevi komentatori ste većinom rulja žedna krvi ili nečijeg skalpa bez suda i bez da uopće znate o čemu govorite. Vaša ogorčenost proizlazi iz neznanja i zbog nedostatka želje da nešto pokušate razumjeti. Zakon ulice? Uuu, da. To je super!

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
18:30 14.05.2018.

Martina Dalic je sposobnija i milijun puta vise je napravila za Hrvatsku nego su svi ovi sto je napadaju uopce u stanju. Polako je dosta smicalica kojekakvih Mavasa, Grmoja, Petrova, Buljeva koji Ekonomiju jedva znaju pravilno napisati!Nisu cilj Dalicka, Plenkovic , nije ni Zdravko Maric ni Karamarko , Cilj je srusiti proracun i baciti Hrvatsku na koljena i u bankrot. Levica udara udbometodama desnica im pomaze laznim "svjetonazorom, Fuj! Vrijeme je za kontraofenzivu, istraziti kriminal iz Milanoviceve ere, Linica koj pogoduje i poklanja porezne dugove Matiji Babicu i Ninoslavu Pavicu, Milanovic se vozi MUPovim zrakomlatom k Ljubavnici, pogoduje bratu Kresi , Pusicka svom bratu i kcerki, Bajic i Ostojic pakuju politickoj konkurenciji , istraziti tajne sastanke Petrova s Rusima, skinuti imunitet saborskih zastupnika radi kleveta i laganja i uvesti red!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije