Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva ideja

Kad pomislimo da nas više ne mogu iznenaditi, turisti odluče...

Foto: Screenshot/Uživo sa Dubrovačkih ulica
20.08.2017.
u 15:44

- To se zove elitni turizam, pogled iz krevetaa na Lapad,Petku,grušku valu,neprocjenjivo za ovu lovu. Ovakav pogled nema nijedan hotel u Gradu...

Na Facebook stranici "Uživo sa dubrovačkih ulica" objavljena je fotografija turista koji su spavali na parkiralištu između automobila.

Mercedes i Audi su belgijskih registracijskih oznaka, a turisti su si mjesto za odmor napravili između ta dva automobila. Na beton su stavili i jastuke da im bude ugodnije. 

Na Facebook-u je objava izazvala lavinu komentara, a većina se dobro našalila...

- To se zove elitni turizam, pogled iz kreveta na Lapad,Petku,grušku valu,neprocjenjivo za ovu lovu. Ovakav pogled nema nijedan hotel u Gradu, napisao je jedan od komentatora. 

Komentara 18

KV
kvatrić
16:58 20.08.2017.

Baš dražesno kako je ovo izazvalo lavinu šaljivih komentara. Kad su u pitanju Audi i Mercedes i Belgijanci, onda je to kmetskim Hrvatekima baš fora. Da su bili Česi i Slovaci u Škodama, natjecali bi se u pljuvanju "škrtih" Čeha. A zamisli koja je tek ovo škrta gamad kad s ovakvim autima spavaju na cesti?! I našim poltronskim kmetovima je to fora?

AA
aabbcc
17:57 20.08.2017.

Vazno je ispruziti se na sat dva u toku maratonske voznje. Dobro je ponijeti mini sator i na prikladniji parking sto dalje, bar 100-150 m od zagusljivih gasova autoputa a ovi bas i nisu puno pametni ...

DE
deda1234
18:07 20.08.2017.

a gdje su obavili nuzdu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije