Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobično upozorenje

Splićanin ostavio bijesnu poruku vozaču, ali nije zaboravio ni na blagdane...

split
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/2
14.04.2017.
u 17:51

Nepropisno parkiranog vozača nije prijavio niti mu pozvao nadležnu službu, ali je odlučio uzeti stvar u svoje ruke

U većini gradova vozači često muku muče s pronalaskom parkinih mjesta.

No, koliko god frustracije vozačima izazivalo dugotrajno traženje slobodnih mjesta gdje će smjestiti svoga limenog ljubimca, jednako toliko prolaznici ili stanari bjesne na nepropisno parkirane automobile te ih sve češće fotografiraju, sheraju pa i šalju policiji na uvid.

Jedan Splićanin nepropisno parkiranog vozača nije prijavio, niti mu pozvao službu da ga odveze, ali je odlučio uzeti stvar u svoje ruke.

Vlasniku automobila je ostavio iznerviranu poruku kojom mu je dao do znanja što će učiniti sljedeći put kad zatekne auto gdje ne bi trebao.

Ipak, iako ga je nepropisno parkirani vozač očito jako naljutio, on mu je u poruci osim upozorenja uputio i čestitku. Poželio mu je Sretan Uskrs, no napomenuo da će mu drugi put probušiti gume.

 Fotografija zanimljive poruke objavljena je na Facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca", gdje se vrlo često objavljuju slične fotografije.

>>  Kaos u Splitu – možete li vjerovati da su ovako parkirali?

Ključne riječi

Komentara 3

GD
Gospon Drug
19:50 14.04.2017.

Splićanin prekršio pravilo o komentiranju po stavci 2 5 6 8 te zbog toga mu je oduzeto pravo stavljanja poruka na aute na 2 dana.

Avatar lelo3003
lelo3003
23:02 14.04.2017.

izbužat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije