Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodaju...

Jesu li pretjerali? Pogledajte ovu ideju zarade na turistima

Vis
Foto: Borna Filić/PIXSELL
11.08.2017.
u 15:55

Parkirno mjesto za šest sati košta 20 kuna, no ako želite mjesto u hladu morat ćete izdvojiti deset kuna više. Ako pak morate parkirati pola dana, to će vas koštati 30 kuna, odnosno 50 ako je u hladu.

Cijelo ljeto lome se koplja između preskupih ponuda usluge te zahtjevnih i nekulturnih turista i gostiju.

Na Facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" osvanula je fotografija koja je izazvala lavinu reakcija.

Naime, na Visu se iznajmljuje mjesto za parkiranje, ali je skuplja opcija ako uzmete parking u hladu!

Parkirno mjesto za šest sati košta 20 kuna, no ako želite mjesto u hladu morat ćete izdvojiti deset kuna više. Ako pak morate parkirati pola dana, to će vas koštati 30 kuna, odnosno 50 ako je u hladu.

Vis
1/5

Komentatori su ostali u čudu.

- Tko garantira da sjena nakon 12h neće biti sunce, pita se jedan od komentatora.

Da stvar bude bizarnija, autor cjenika umjesto engleske riječi za sjenu "shadow", pogrešno je napisao tu riječ i izazvao lavinu smijeha među komentatorima.

- Skuplja ova "sadow", valjda što fali jedno slovo, "shadow", napisao je jedan komentator.

Ključne riječi

Komentara 70

DU
Deleted user
17:38 11.08.2017.

U Splitu svak radi što ga je volja, legendarni su kafići na Rivi s prometom od par desetaka kuna. Na otocima je pak potpuno bezvlašće, svak radi što ga je volja i nitko više nema straha u kršenju propisa. Iznajmljivanje parkirnog mjesta treba registrirati kao djelatnost i izdavati račun koji mora biti fiskaliziran. Država je odlučila držati broj službenika na istom tako da smanjuje broj inspektora. U isto vrijeme se pod geslom "Europa to traži" uhljebljuju činovnici u agencijama koje se bave maglovitim europskim poslovima. Nered je i u pomorskom prometu, niz ispostava je ukinuto prirodnim odljevom. Kad neki lučki kapetan ode u mirovinu naprosto se ne zapošljava novog. O turističkoj inspekciji da i ne pričam, to skoro više i ne postoji, obzirom na opseg posla oni doista ne mogu napraviti reda.

DU
Deleted user
17:36 11.08.2017.

Samo nastavite tako, za koju godinu cete kukati za turistima.

Avatar pendreck
pendreck
23:51 11.08.2017.

Haha, ocita je indoktrinacija autora iz bivseg sustava:Ja placam u Spanolskoj 3,5 €, u njemackoj 2,5 € na sat, a autoru nije problem d ocitone placaju PDV...nego samo iznos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije