Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVEZENA U BOLNICU

Vozačica BMW-om udarila u teretnjak u trogirskoj luci, oboje sletjeli u more. Vatrogasci je izvlačili

BMW-om sletjela u more kod trajektnog pristaništa u Trogiru, pa gurnula i teretno vozilo
Foto: Josko Herceg
1/7
07.04.2023.
u 13:17

Oko 11.45 sati zaprimljena je dojava da je vozačica BMW-a slovenskih registracija udarila u teretnjak koji je tamo bio parkiran, zbog čega su oba vozila sletjela u more

Splitsko-dalmatinska policija izvijestila je ovog petka o slučaju pada dvaju vozila u more u trogirskom trajektnom pristaništu za Drvenik. Naime, oko 11.45 sati zaprimljena je dojava da je vozačica BMW-a slovenskih registracija udarila u teretnjak koji je tamo bio parkiran, zbog čega su oba vozila sletjela u more. 

''Vozačicu su izvukli vatrogasci iz vozila te je vozilom HMP prevezena u bolnicu. Slijedi izvlačenje oba vozila iz mora. Policijski službenici osiguravaju mjesto događaja i slijedi obavljanje očevida'', javila je policija.

BMW-om sletjela u more kod trajektnog pristaništa u Trogiru, pa gurnula i teretno vozilo
1/7
Ključne riječi

Komentara 4

DI
dino85
14:17 07.04.2023.

Ajme majko, oa kako će sad mužu na oči, slijedi razvod 100%.

IG
igy100
14:38 07.04.2023.

Šteta Tam a

EB
EBERT
15:53 07.04.2023.

vozacica BMW sve je jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije