Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Alkarskom trkalištu

Nesreća u Sinju: Policiji se javila vozačica koja je udarila djevojčicu pa pobjegla

Ilustracija
Patrik Macek/Jurica Galoic/PIXSELL
19.12.2023.
u 21:52

U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti ove prometne nesreće, navodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska

Prometna nesreća dogodila se večeras nešto prije 19 sati na Alkarskom trkalištu u Sinju. Prema informacijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske, osobno vozilo zahvatilo je i udarilo djevojčicu. Djevojčica je odvezena na pružanje liječničke pomoći i prema prvim informacijama zadobila je lakšu ozljedu, ističe policija.

Osoba koja je upravljala vozilom udaljila se s mjesta nesreće, a policija je izvijestila kako se vozačica naknadno javila u Policijsku postaju te je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti ove prometne nesreće.

Podsjetimo, policija je ranije pozvala svjedoke prometne nesreće i osobu koja je upravljala vozilom da se jave u Policijsku postaju Sinj, osobno ili putem telefona 192.

VIDEO Dom za starije u Osijeku u kojem je dizalo usmrtilo korisnicu

Komentara 5

LI
lily
22:03 19.12.2023.

Što se to događa u zadnje vrijeme? Svi bježe s mjesta nesreće! Zato im sud treba udariti DUPLU kaznu (novčanu i zatvorsku) - tek tada će se opametiti...

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:04 19.12.2023.

Čitanje na mobitelu je katastrofa. Ne mogu se fokusirati na tekst. Barem na računalu ne vidim niti jednu reklamu ikada.

Avatar Kajman
Kajman
22:46 19.12.2023.

Jednom zgodom čekajući nešto promatrao sam vozače koji su prolazili pored mene. U blizini je bilo križanje pa je promet bio gust, a brzina dovoljno spora da mogu vidjeti što rade dok voze. Zanimalo me je tko se više koristi mobitelom dok vozi. Onako ugrubo sam prebrojao da na svakih 12 žena što se koriste mobitelom u vožnji dođe jedan muškarac koji koristi mobitel !?! Ono što me je frapiralo da ih je hrpa tipkala, a ne samo razgovarala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije