Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI DUG

Roditelji ostali bez kuće pa se preselili sinu i doživjeli novi šok

ovrha
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
27.11.2017.
u 10:27

Jedino rješenje jest da izbacim roditelje na ulicu, pa da me ostave na miru, žali se sin bračnog para.

Bračnom paru iz Vojvodine oduzeta je kuća jer nisu vraćali stambeni kredit u švicarskim francima. Oni su ostali dužni 5,7 milijuna dinara, a nakon gubitka kuće, preselili su se kod sina te su promijenili i adresu prebivališta.

Nedugo nakon preseljenja k sinu dočekalo ih je neugodno iznenađenje.

– Došla su dva izvršitelja i popisala veći dio namještaja. Sve je odmah otišlo na licitaciju. Meni su savjetovali da se žalim i dokažem da je namještaj moj ili da otkupim vlastite stvari – rekao je sin koji je kuću naslijedio od bake, kao i namještaj.

– Nemam veze s tim kreditom niti sam im htio biti jamac. Ovo je potpuno besmisleno – kazao je Vojvođanin za Blic.

Rekao je da ne zna koliko će puta sudski izvršitelji dolaziti i hoće li mu na kraju zaplijeniti i kuću.

– Jedino rješenje jest da izbacim roditelje na ulicu, pa da me ostave na miru. Pitam se bi li isto postupili da je majka prijavljena u hotelu. Bi li zaplijenili i tamo namještaj – žali se sin bračnog para.

Pogledajte i galeriju: Počela ovrha nad Todorićevom Smokvicom

ovrha
1/22

Komentara 27

Avatar MEFISTO
MEFISTO
14:04 27.11.2017.

Pa dokle više vijesti iz Srbije ? Jeste li vi hrvatske novine ili srpske ? Prestanite više pisati o vijestima s istoka ! To Hrvate uopće ne zanima ! Želimo vijesti sa zapada !!!

AP
ante_pustinjak
10:45 27.11.2017.

pa zar vi u vl stvarno ne možete ni jednog jedinog dana bez vijesti iz pašaluka?! premjestite uredništvo u beogradsku čaršiju, tako bi bilo najbolje i za nas i za njih!

ZA
!zagreb!
11:44 27.11.2017.

Zašto ovakvih nebitnih vijesti nema iz npr. Mađarske. S njima imamo dužu granicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije