Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat na ulici

Vođa “starih” taksista prešao preko noge Cammeovu vozaču

taxi
07.05.2010.
u 15:25

Ovo je prevršilo svaku mjeru i ne znam što iduće možemo očekivati. Hoće li baciti bombu na moje taksiste?, ogorčen je vlasnik Cammea Kosta Minovski.

Osječki taksisti ponovno su iskopali ratne sjekire. Predsjednik “starih” taksista Vladimir Vodopić (57) uhićen je nakon što je u petak, tri sata iza ponoći, u Tvrđi namjerno prešao preko noge 34-godišnjem vozaču riječkog Taxi-Cammea Klaudiju Klajnu.

Uzet će stvari u svoje ruke

Vozaču su u osječkoj bolnici utvrđene lakše ozljede, a policija će protiv Vladimira Vodopića podignuti kaznenu prijavu. Osim toga, Općinskome državnom odvjetništvu proslijedit će sve dosadašnje prijave koje su imali protiv njega zbog primjerice namjernog zalijetanja u vozila riječkih prijevoznika.

– Klaudiju su oštećeni ligamenti u koljenu i tetive na stopalu. Udario ga je lijevim blatobranom, a preko noge mu je prešao automobilom. Ovo je prevršilo svaku mjeru i ne znam što iduće možemo očekivati. Hoće li možda baciti bombu na moje taksiste i putnike? - ogorčen je vlasnik Taxi-Cammea Kosta Minovski.

Kaže kako su policiji poslali već pet prijava protiv Vodopića, a ovoga puta će dopise poslati i nadležnim gradskim institucijama te tražiti da mu se ukine dozvola za taksi-prijevoz.

- Neću dopustiti da itko sruši ono u što sam uložio tri milijuna kuna - napominje Minovski.

Vodopića optužuje i da je prisluškivao njihove pozive te im tako “uzimao” putnike.

- Putnici su nam se nekoliko puta žalili da nazovu nas, a onda dođu po njih stari taksisti i kažu im da je to naše zamjensko vozilo. Dosta je toga. Ako nadležne ustanove uskoro nešto ne poduzmu, morat ću preuzeti stvar u svoje ruke - kaže Kosta Minovski.

Vladimir Vodopić, kojega je policija uhitila sat i pol nakon incidenta, tvrdi pak kako ništa od navedenog nije istina.

Vodopić: Nisam uhićen!

- Čak mu ni nisam prešao preko noge. Polako sam prolazio svojim automobilom kraj vozila Taxi-Cammea, a pošto nisu ostavili dovoljno mjesta za prolazak okrznuo sam retrovizorom po ruci njihovog vozača. On je odmah skočio, počeo galamiti i prijetiti mi – kaže Vodopić. Napominje kako ga policija nije uhitila nego odvela na razgovor da uzmu i njegovu izjavu.
– Sve je to izmišljotina – tvrdi Vodopić.

Ključne riječi

Komentara 8

NR
nero rus
16:39 07.05.2010.

jedva čekam da stignu u zagreb, to će konačno biti prava stvar

DW
dr.who
17:23 07.05.2010.

Da naravno taxisti su nadaleko poznati po svojoj ljubaznosti.Evo neki dan se vozim taxijem.Još ne progovorih ništa kad taxista ljubazno \"Dobar dan gospodine.Izvolite\".Samo što je to izgovorio skoći i otvori mi vrata da uđem u vozilo.\"Kamo ćemo\"-ponovo će ljubazno.Tijekom cjele vožnje uživao sam u razgovoru jer čovjek zbilja ima gospodske manire.Na kraju vožnje mu htjedoh ostaviti tringlt,no niti čuti.Još mi uzvrati do zadnje lipe.Već sam krenuo dalje kad me ljubazno pozove i s osmjehom mi kaže \"Vaš račun gospodine.Zaboravili ste.\"Odjednom se začuje neki zvuk poput trube...ali to nije truba...to je...ah to je budilica.Otvorim oči i shvatim da je to bio san...

PA
padobranac
17:24 07.05.2010.

Koji je p...r taj Vodopić!!! Stigla je zdrava konkurencija i stari su sada u problemima!!! Zašto se oni nisu dosjetili i ranije snizili cijene i onda ne bi bilo ni konkurencije!!! Pa naravno da su sada bezobrazni i nervozni. Tako im i treba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije