Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
starije osobe

Vodice: u kući pronađeni mrtvi supružnici

hitna pomoć
Foto: Borna Filić/PIXSELL
28.01.2016.
u 11:06

Pretpostavlja se da su se supružnici tijekom noći ugušili plinom iz peći za grijanje, navode iz Centra 112.

Mrtve starije supružnike, koji su se vjerojatno ugušili plinom iz peći za grijanje, našli su djelatnici Hitne medicinske pomoći i policije u srijedu u kući u Zatonskom Polju pored Vodica, izvijestili su u četvrtak ujutro iz Centra 112.

 Centar je u srijedu oko 11 sati zaprimio obavijest da se striji bračni par koji živi u kući u Zatonskom Polju ne odaziva na telefonske pozive, te da nitko iz kuće ne otvara vrata niti se odaziva na lupanje po vratima i prozorima, stoji u izviješću.

 Očevici koji su dozvali Centar 112 prijavili su da kroz prozor vide kako na krevetu leži muškarac, o čemu je Centar obavijestio je šibensku policiju, te je na intervenciju je pozvana Hitna pomoć iz Šibenika.

 Ulaskom u kuću pronađena su mrtva tijela supružnika.

 Pretpostavlja se da su se supružnici tijekom noći ugušili plinom iz peći za grijanje, navode iz Centra 112.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije