Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vodi se rat za Europu, a nije održana nijedna sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost

27.02.2023. u 09:53

Pantovčak i Banski dvori okrenuti su svaki sebi, u svojim rovovima, ne vidi se želja ni s jedne strane da se zbog nacionalnih interesa osobne nesnošljivosti maknu sa strane kako bi radili ono zbog čega su izabrani

Komentara 12

DU
Deleted user
12:01 27.02.2023.

Vodi se rat za europu? Koja propaganda i što bi se reklo spin! NE VODI SE RAT ZA EUROPU. EUROPA POMAŽE UKRAJINI, KAO JEDNOJ OD STRANA U SUKOBU. Zašto se nameće kolektivna odgovornost za rat u Ukrajini? Što bi mi bili odgovorni za Ukrajinu, njene postupke i odluke? Zašto se bespotrebno uvlačimo u sukob? Zašto lažemo sami sebe?!

Avatar majkuvam
majkuvam
21:07 27.02.2023.

Rat za Europu?Negdje mora da je jak propuh....

DU
Deleted user
21:51 27.02.2023.

Rat za Europu? Ne kužim pisca, ako je granica Ural i prema dolje, ispada kako je ovo unutarnji, međueuropski rat. Ili je, možda rat svjetonazorski, hazarski, amero anglosaksonski, ali prenesen u Europu i na europskom tlu, između neo "zapada", u većem dijelu povijesti robovlasničkog i otvoreno nekrščanskog i starog "zapada" (istočnijeg sada), poniklog na mediteranskim, rimokatoličkim kulturama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije