Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Vlasnik radionice i radnik opečeni u eksploziji plina

vatrogasci
Foto: Ilustracija: Marko Mrkonjic/PIXSELL
08.01.2016.
u 16:51

Neslužbeno doznajemo da je plin istjecao iz spremnika, a eksplozija je nastala kad je jedan od muškaraca uključio električnu grijalicu kako bi se ugrijali.

Vlasnik automehaničarske radionice (40) i radnik (27) ozlijeđeni su u eksploziji plina u Čakovečkoj ulici u Gornjem Kuršancu u Međimurskoj županiji.

Do eksplozije je došlo danas oko 11.40 tijekom radova na plinskim instalacijama osobnog automobila.

Prema prvim informacijama iz Policijske uprave međimurske, obojica su osobnim automobilom prevezeni u Opću bolnicu Varaždin, gdje su zadržani na liječenju.

Još nije poznato jesu li ozljede lakše ili teže. Na očevid su izašli djelatnici PU međimurske i inspektor zaštite na radu koji istražuju uzrok nesreće. 

Neslužbeno doznajemo da je plin istjecao iz spremnika, a eksplozija je nastala kad je jedan od muškaraca upalio električnu grijalicu kako bi se ugrijali. Obojica su zadobila opekline.

>> Eksplozija plina u Zagrebu uzrokovala i požar, jedna osoba ozlijeđena

Komentara 1

Avatar SSG
SSG
13:16 09.01.2016.

. ..AA u Mostaru se zapaLLio na ZvijezdaRi stan na 15.katu. ..Pume of Varaždin(4,4RR). ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije