Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDAN PRITVORSKOM NADZORNIKU

Vlasnik agencije na prijevaru doveo Nepalku u Hrvatsku: Zatvorio je u stan i silovao

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
22.08.2023.
u 19:22

Utvrđeno je i da je nepalski državljanin (30) preko njezine rodbine prikupio 13.000 eura za realizaciju više radnih dozvola koje nikad nisu realizirane te je muškarac novac zadržao za sebe

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim Nepalcem koji je osumnjičen za trgovanje ljudima i silovanje na štetu nepalske državljanke. Istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni krajem prosinca 2022. godine, kao vlasnik agencije za uvoz radne snage, obmanom i prijevarom doveo oštećenu nepalsku državljanku u Hrvatsku zbog iskorištavanja njezinog rada putem služenja, javlja Policijska uprava šibensko-kninska.

U iznajmljenom stanu ju je spolno iskorištavao te joj ograničio kretanje što je trajalo do kraja svibnja 2023.godine. Utvrđeno je i da je preko njezine rodbine prikupio 13.000 eura za realizaciju više radnih dozvola koje nikad nisu realizirane te je muškarac novac zadržao za sebe. Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Pukao kabel: Djeca zatočena u gondoli 274 metra od tla u Pakistanu

Komentara 3

ZA
!zagreb!
20:21 22.08.2023.

Ima sreće što to radi u hrvatskoj. Vani će biti do Božića.

Avatar Jadranka Belančić
Jadranka Belančić
06:46 23.08.2023.

Za takvog tipa odmah trajni izgon iz Hrvatske..😈

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije