Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijeđen strojovođa

Vlak kod Čapljine udario u stijenu: Lokomotiva sletjela u Neretvu, vagoni na cestu

Foto: Bodo Schackow/DPA/PIXSELL/ Ilustracija
04.12.2017.
u 07:35

U nesreći strojovođa je zadobio tjelesne ozljede neutvrđenog stupnja i prebačen je na hitni odjel Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru a 20-tak putnika prošlo je bez posljedica.

U izlijetanju putničkog vlaka kod Čapljine koje se dogodilo jučer navečer ozlijeđen je strojovođa, dok je lokomotiva završila u rijeci Neretvi, objavili su mediji.

Kako je objavio portal Bljesak iz Mostara, vlak koji prometuje između Čapljine i Sarajeva udario je u veću stijenu na izlazu iz tunela sjeverno od Čapljine nakon čega je lokomotiva sletjela prema Neretvi. Više vagona novog Talgo vlaka odsklizalo je na lokalnu cestu koja povezuje naselja Dretelj i Šurmanci u čapljinskoj općini.

U nesreći strojovođa je zadobio tjelesne ozljede neutvrđenog stupnja i prebačen je na hitni odjel Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru a 20-tak putnika prošlo je bez posljedica. Intervenirali su čapljinski vatrogasci i djelatnici Doma zdravlja Čapljina, a s očevidom su započeli i pripadnici Policijske uprave Čapljina, navodi Bljesak.

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
08:48 04.12.2017.

A vi postavite fotku vlaka njemačkih željeznica... Dajte se barem potrudite staviti neku fotku bosanskog vlaka! Koje ste vi smeće od novina...

KT
Kolo_Tg
08:08 04.12.2017.

I vlakovi zale svoga generala

HO
homofob
11:56 04.12.2017.

Haso i Mujo "sekli krivine" pa "rasturili" "stenu" i "ostali bez teksta"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije