Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OPLJAČKANA

Orepić o krađi: Vrlo je moguće da se radi o ljudima unutar sustava

Vlaho Orepić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
05.04.2016.
u 20:23

"Ovu situaciju ćemo raščistiti, a policija će biti i bila je stup sigurnosti Republike Hrvatske"

– Vrlo je moguće da se radi o ljudima unutar sustava koji su na ovaj način diskreditirali policiju – rekao je ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić danas na Dnevniku Nove TV komentirajući krađu zlata i novca iz zgrade policije u Zagrebu. Orepić je također rekao da će policijski dužnosnici koji su danas napustili svoja mjesta ostati unutar sustava te da će sutra vidjeti tko će ih naslijediti.

– Tako da, naglašavam, ovo je očekivan potez nakon događaja koji se dogodio, a koji se nije smio dogoditi. Ali idem do kraja. Ovu situaciju ćemo raščistiti, a policija će biti i bila je stup sigurnosti Republike Hrvatske – rekao je Orepić. Poručio je i da će provalnici i odgovorni za pljačku biti vrlo brzo poznati.

Na pitanje vjeruje li da je ovo djelo organizirano s ciljem da ga se smijeni s čela MUP-a, odgovorio je kako ne vjeruje u teorije zavjera.

– Nisam pobornik teorija urote, no ima onih koji od svojih uskih političkih interesa na vide interese Republike Hrvatske – rekao je Orepić.

>> Ukradeni novac i zlato iz sjedišta policije pripadaju Antoniju I.

Komentara 107

TO
Torcidas
20:35 05.04.2016.

Lova i zlato su sklonjeni na vrijeme a sve ostalo je cirkus.

Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
20:59 05.04.2016.

kadrovi ostoje rankovica

AN
Antiflašist
20:36 05.04.2016.

Apsolutno nedorastao funkciji koju obnaša, do jucer je tvrdio da je on glavni i da mu nece netko govoriti sto radi, danas su krivi vidi vraga neki politicari a ne on, jadno bijedno i po pravo gosparski pokvareno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije