Naslovnica Vijesti Hrvatska

Putin najavio kraj rata u Siriji

Erdogan je rekao kako će Turska nastaviti usko surađivati s Rusijom na političkom rješenju u Siriji
28. rujna 2017. u 23:50 8 komentara 1813 prikaza
Vladimir Putin i Recep Tayyip Erdogan
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je danas kako su postignuti de facto uvjeti potrebni za okončanje građanskog rata u Siriji.

sirija kemijsko oružje PITANJE SIRIJE Ogorčena Carla Del Ponte napustila istražno povjerenstvo UN-a: 'To je neprihvatljivo'

Putinove opaske, koje su uslijedile nakon razgovora s turskim predsjednikom Tayyipom Erdoganom u Ankari, dolaze u vrijeme dok Rusija, Turska i Iran surađuju na održavanju zona deeskalacije u Siriji.

Predsjednik Erdogan je rekao kako je referendum za neovisnost iračkih Kurda nelegitiman te da su se Rusija i Turska suglasile kako teritorijalna cjelovitost Iraka i susjedne Sirije mora biti očuvana.

U kratkoj izjavi nakon razgovora s Putinom Erdogan je rekao i kako se kurdska regionalna vlada u sjevernom Iraku mora spriječiti da ne napravi "veće pogreške".

Erdogan je rekao i kako će Turska nastaviti usko surađivati s Rusijom na političkom rješenju u Siriji.

Ruska vojska POKAZIVANJE SILE Putin zbog vježbi šalje gotovo 13.000 vojnika na granicu s EU Krvavi rat Posljednja ISIL-ova uporišta u Siriji drže džihadisti iz BiH Islamska država Njemački obavještajci: 'ISIL-ovci imaju 30.000 lažnih putovnica i koriste ih u Europi'
SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
 • Deleted user:

  Problem Kurda je što su se vezali za Amerikance, a ovi će ih izigrati kao i u prošlom iračkom ratu. Tako su izigrali Hrvate u BIH tihom revizijom Washingtonskog sporazuma, kad im više netko nije potreban samo mu okrenu leđa.

 • golub Vaso:

  vođa slobodnog svijeta Vladimir Putin

 • Avatar dobry
  dobry:

  Najveći poraz Američke vanjske politike je neuspjelo rušenje Erdogana, a posljedično tome i strateški poraz iste politike u Siriji, ulazak Rusije na svjetsku pozornicu u velikom stilu, te početak kraja pokušaja ovladavanja svijetom, pod krinkom događanja od 11. rujna 2001.