Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uključite se

Vladimir Ferdelji na chatu Barometra u 21 sat

Vladimir Ferdelji
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.10.2014.
u 12:02

Večeras u 21 sat na chatu Barometra gostuje neovisni zastupnik u Skupštini i predsjednik Udruge menadžera CROMA Vladimir Ferdelji

Treba li Milan Bandić podnijeti ostavku i kako će Grad funkcionirati bez njega? Čekaju li Zagreb prijevremeni izbori za Skupštinu? Tko u tom slučaju ima više šanse osvojiti metropolu – HDZ ili SDP?

To, kao i koje bi poteze kao menadžer preporučio Zoranu Milanoviću, samo su neka pitanja koja ćemo večeras u 21 sat na chatu Barometra postaviti Bandićevu protukandidatu na prošlim izborima za gradonačelnika, neovisnom zastupniku u Skupštini i predsjedniku Udruge menadžera CROMA Vladimiru Ferdeljiju.

Bit će to izvrsna prilika za sve korisnike Barometra, ali i ostale zainteresirane Večernjakove čitatelje koji se registriraju na Barometar da u neformalnom i ležernom razgovoru upoznaju Ferdeljija i iz prve ruke saznaju odgovore na pitanja koja ih najviše zanimaju.

>> Ferdelji: Nudile su nam se fotelje, no nismo pristali na trgovinu

Komentara 4

Avatar DaneG
DaneG
15:12 22.10.2014.

Da, baš će se moći s njim "čavrljati"... Kome vi to prodajete laži, Večernji? Treba samo otvoriti taj vaš portal i pogledati o čemu je riječ - još jedan provladin portal, s voditeljima koji guraju samo jednu "istinu" a svim silama tjeraju s njega sve koji misle drugačije. I ne lažite, tamo lijepo piše da pitanja treba poslati na mail voditelja pa će ONI odlučiti koja će od njih proslijediti na chat, a koja ne. Pametnome, a pogotovo onome koji prati zbivanja na tom portalu, dosta. Usput, što je s autorskim pravima ljudi koji vam tamo besplatno pišu tekstove i kojima se oduzima svako pravo na te tekstove? Sramota! Pošteno platite novinare, a ne da ih ovako zamjenjujete ljudima kojima se ni ime ne zna i iza kojih najvjerojatnije stoji samo par ljudi, povezanih s voditeljima portala.

UR
uravnotezenost
12:24 22.10.2014.

Vrlo često čujem procjene i ocjene kako su nam za ovakvo stanje krivi tamo neki vanjski čimbenici!!?? NE Hrvati !Sami smo si krivi.Pogledajte reakcije na kriminal ili nereagiranje na npr.Kamensko!Tko je za to kriv?Englezi,Njemci,Mađari...?Ne,oportunizam je hrvatski problem.Baš me briga ,to se mene ne tiče!Sve dok svi i ne potonemo.A upravo debelo i tonemo i propadamo.I opet biramo najgore od najgorih.Slijepci kod zdravih očiju!Namjerno?Sigurno!Zašto-teško je odgonetnuti.Usud stečen rođenjem valjda !?

UR
uravnotezenost
12:19 22.10.2014.

Netrebaju zagrepčani osobu tipa Ferdelji-poduzetnu,dokazanu i sposobnu.Zagrepčani,kao i ostali Hrvati diljem države,trebaju rođake,poltrone,ulizice,muljatore,licemjere,lopove,dvoluičnike i kakve sve ne protuhe iz moralnih nakaznosti.Tako smo si svi isti ili slični.Ali zar i nismo,nakon svih ovih godinica.Kritična masa Hrvata to dokazuje kroz 23 godine debilnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije