Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ KRIZI

Za sutra sazvana sjednica Vlade: Evo što je na dnevnom redu!

vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
07.06.2016.
u 16:37

Na današnjem užem kabinetu od HDZ-ovih ministara bio je samo Kovač, koji je ubrzo otišao

Sjednica Vlade s 31 točkom dnevnog reda sutra bi se trebala održati u 10 sati u Banskim dvorima, izvijestili su danas iz Vlade.

Upitno je kako će ta sjednica, ako se doista održi, izgledati, odnosno, tko će na njoj sve biti. Naime, danas je u Vladi održan uži kabinet na kojem su bili predsjednik Vlade Tihomir Orešković, potpredsjednik Božo Petrov i Mostovi ministri, dok je Miro Kovač, jedini HDZ-ov ministar koji je došao na sastanak, ubrzo otišao.

– Premijer Orešković odradio je sastanak kao da se ništa specijalno ne događa. Prošli smo kroz sve točke dnevnog reda i za sutra će biti sazvana sjednica Vlade, a hoće li će se ona i uopće održati, odnosno tko će na nju doći, hoće li će se itko od HDZ-ovih ministara ondje pojaviti, to vam doista ne mogu reći – rekao  je za Večernji list jedan od Mostovih ministara.

Sjednica Vlade 8.6.2016.

 

>> Orešković: Ovo je borba za Hrvatsku, a Karamarko je prevelik teret za Vladu i HDZ

>> Evo što stoji u obrazloženju zahtjeva za opoziv Tihomira Oreškovića i čijih potpisa nema

Komentara 27

DA
damascus
17:30 07.06.2016.

Ovdje se nedvosmisleno radi o pokušaju državnog udara. Kako se premijer i podpredsjednik vlade, u jeku najveće političke krize nalaze u potaji, privatno u stanu premijera, daleko od znanja javnosti. Koji je dnevni red. Udar na demokraciju!? Da li sui su bili na ručku ili ugodnom časkanju. Zna se gdje su sjedišta državnih institucija. Ovo je dramatično, podjednako kao i napad JNA na Hrvatsku. Zar to još ne vidimo! Nadam se da će konačno reagiotari i DORH. I da li ćemo to još i honorirati. Ili ćemo se, tko preživi, zaputiti se na zapad. Strašno!

ZO
zoom
17:55 07.06.2016.

orešković da ima imalo obraza dao bi odmah ostavku jer se njegova pozicija temelji na potpori 60 mandata HDZ-a i 15 mosta-a, a kako je HDZ potporu povukao, sve je jasno!

PR
Prdomet
17:26 07.06.2016.

Orešković i Petrov zarili kandže u kožne fotelje! Vlast je slast! Želite i dalje blokirati Karamarka da sprovede reforme iz IFO programa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije