Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tihomir Orešković:

'Ovo je borba za Hrvatsku, a Karamarko je prevelik teret za Vladu i HDZ'

Premijer Tihomir Orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
07.06.2016.
u 13:56

Nije dao odgovor na pitanje tko ga to podržava, s obzirom na to da to više nije HDZ, stranka koja ga je predložila za premijera.

Nakon što su Tomislav Karamarko i HDZ danas objavili da i službeno kreću u proces opoziva Tihomira Oreškovića, premijer je komentirao najnovije događaje u krizi vlasti.  

– Pratio sam Karamarkovu konferenciju. Ovo je bitka za Hrvatsku! Moja poruka je jasna, dobio sam povjerenje u Hrvatskom saboru i ne bojim se ponovno tražiti povjerenje u Saboru. Poštujem HDZ kao stranku, ali Karamarko je golem teret za ovu Vladu, ali i za HDZ – kazao je premijer Orešković te dodao:

- Nadam se da će HDZ na kraju dana donijeti pravu odluku.

Orešković nije dao odgovor na pitanje tko ga podržava, s obzirom na to da to više nije HDZ, stranka koja ga je predložila za premijera.

>>UŽIVO Varaždinski HDZ za ostavku Karamarka. Orešković održao uži kabinet Vlade s mostovcima

>>Zoran Milanović: Na izbore trebamo ići što prije, sredinom srpnja

>>'Izbor ustavnih sudaca pokazao je da je moguće postići suglasje, što je dokaz zrelosti političkog sustava'

>>Ako ode Tomislav Karamarko, mora
 otići i Milijan Brkić

Komentara 231

KL
klokun
14:50 07.06.2016.

Radi se danas o biti ili ne biti Hrvatske, radi se o tome prihvatiti ili ne prihvatiti srpske laži o Hrvatskoj i Hrvatima, radi se o tome prihvatiti ili ne prihvatiti projekt SANU Memorandum2. Podrska novom predsjedniku Hrvatske vlade, onn ce se tome suprostaviti. To je problem povampirenih yugo okupatora koji su okupirali medijski prostor.

Avatar niwrad
niwrad
14:10 07.06.2016.

Danas kad je popularno tražiti glavu Karamarka, nije teško davati ovakve izjave i podilaziti javnosi, međutim Orešković ima samo jedan problem - nema izborni nego samo parlamentarni legitimitet. A ono što je parlament dao, parlament može i oduzeti.

Avatar grbadeva
grbadeva
14:16 07.06.2016.

i nadalje nitko ne govori što je Karamarko kriv. Što je učinio protiv zakona ili bilo protiv čega. Samo se i nadalje mantra, kriv je i mora otići. Zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije