Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabornica poluprazna

Neki su zabrinuti, nekima je smiješno, neki se grle...

Patrik Macek/PIXSELL
07.06.2017.
u 12:11

U tijeku je vrhunac političke krize, prošli su lokalni izbori, a Sabor je ponovno krenuo s radom. Iako je sabornica gotovo prazna, s lica prisutnih može se iščitati zabrinutost, ali nekima je bilo i do smijeha...

Nakon mjesec dana stanke, zastupnici su nastavili s radom u Hrvatskom saboru.

Iako je sabornica poluprazna, fotoreporteri su zabilježili mnogo zanimljivih fotografija iz kojih se može iščitati trenutačno stanje u politici i pojedinim strankama...

Neki su uhvaćeni u vrlo zanimljivim pozama.

1/45


Predsjednik SDP-a Davor Bernardić iskazivao je zabrinutost na vrlo ozbiljnom licu.

Željko Jovanović (SDP) bio je jedan od zastupnika koji se najviše smijao iako je u nastupu bio vrlo oštar prema premijeru Plenkoviću.

Osim ozbiljnih tema koje pogađaju političku i ekonomsku klimu, iz sabornice se mogla čuti i pokoja šaljivu doskočica.

Siniša Hajdaš Dončić (SDP) rekao je da ga Plenković podsjeća na Seana Penna u filmu "Dead man walking" (Hodajući mrtvac) i pitao ga: "Kako ste spavali nakon jučerašnje odluke HNS-a?" Plenković je samo kratko samo odgovorio: "Dobro!" 

Sve o preslagivanju Vlade čitajte OVDJE


 

Komentara 16

Avatar nekakav
nekakav
12:31 07.06.2017.

plenki je marasa trebao pitati kako oni spavaju kao stranka nakon izbora. traže se glave po svakoj županiji, jer su izgubljena važna mjesta, što stranačka mladež neće samo tako oprostiti, ipak je njihova karijera vezana uz uhljebljivanje. pazi, sdp kao druga stranka u državi ima 22 grada (od 128), 45 općina (od 427). hdz ima 62 grada i 195 općina. omjer snaga jasno govori o tome da sdp kao stranka živi u rijeci. drugdje su nevažni. time se sdp treba baviti. ne demagogijom, baš ih je i ona dovela do skoro prosjčakog štapa.

MI
Mimizo
12:43 07.06.2017.

plenki molim te raspusti sabor i na novim izborima pometi partiju za sva vremena

Avatar southman
southman
13:27 07.06.2017.

Zna se tko stoji iza Vrdoljaka, a tko iza onog što stoji iza Vrdoljaka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije