Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odugovlačenje

Vlada još nije razriješila Bianku Matković

bianca matković, kosor
Goran Stanzl/PIxsell
Autori: AM, pmž/VLM
12.11.2010.
u 12:25

Bianca Matković od svoje ostavke ne odustaje kao ni od želje da se vrati u Sabor.

Kada će točno Vlada Bianku Matković razriješiti dužnosti državne tajnice u Ministarstvu gospodarstva još nije poznato. Ona, sigurno je, od svoje ostavke ne odustaje kao ni od želje da se vrati u Sabor o čemu je obavijestila i predsjednika Sabora Luku Bebića.

Da je htjela, Vlada je ostavku mogla prihvatiti i jučer na sjednici Vlade, no to se nije dogodilo. Zbog čega, Bianca nije željela komentirati. Ništa razgovorljiviji nije bio ni Krešo Ćosić koju Bianku Matković zamjenjuje u Saboru i koji će prestati biti zastupnik vrati li se ona u sabornicu.

- Nemam što na to reći. Vidjet ćemo. Nismo se čuli - kratko je procijedio Ćosić.

>>Bianca Matković u Saboru za HDZ i J. Kosor, a ne za Sanadera

Komentara 13

PR
Protivcenzure
15:37 12.11.2010.

tako je jaca isto obećavala rekonstrukciju vlade GODINU dana brije izbora!!! inteligentno.... pa od toga ništa. glavinjanje je to i ništa drugo.

US
U srcu
13:40 12.11.2010.

bez obzira na delet meni matkovićka izgleda jako dobro, a jaca je jako ljubomorna jer nemože svako bit seksi

ZI
Zir
14:35 12.11.2010.

A kao nije admin vidio prije ovog kmera, kojem dozvoljava govor ulice i mrznje, isti govor njeguje i vecina novinara VL!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije