Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubio roditelje

Tin Šunjerga doživio živčani slom, prebačen na psihijatriju u Zagreb

Tin Šunjerga
Foto: Facebook
1/5
06.04.2017.
u 15:13

Šunjerga je prebačen na odjel psihijatrije Zatvorskebolnice u Svetošimunskoj cesti

Tin Šunjerga, 19-godišnjak iz Čiste Velike koji je ubio svoje roditelje Silvanu i Marina, doživio je teški živčani slom i iz šibenskog je zatvora prebačen u Zagreb, na odjel psihijatrije Zatvorskebolnice u Svetošimunskoj cesti. Potvrdio nam je to njegov odvjetnik Franko Bajica

– Istina je! Zadnji put sam bio kod njega u srijedu, prije osam dana. Želio sam ga danas ponovno posjetiti, ali rečeno mi je da je zbog njegovog psihičkog stanja koje je nastupilo možda jučer, možda prekjučer, ne znam, ali nije banalno pa je prebačen u Zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj – rekao nam je Baica koji, kada je posljednji put vidio svoga branjenika prošlog tjedna, nije primijetio ništa čudno u njegovom ponašanju.

– Prošle srijede nije pokazivao nikakve znakove da je loše. Istina, bio je tih, povučen, miran, a takvo ponašanje moglo bi biti znak duboke depresije. Očito se u međuvremenu nešto u njemu dogodilo i tako je on sada u Zagrebu – ispričao nam je Baica.

Šunjerga je roditelje ubio u subotu, 25. ožujka, i prvo je otišao na tulum, a onda bježao po Hrvatskoj, ali je uhićen sutradan, u nedjelju u Tisnom, od kada je u zatvoru.

Isprva nije pokazivao emocije, niti kajanje. Istražiteljima je detaljno opisao kako je planirao zločin, obio sef u kojem mu je otac držao pištolj pa prvo ubio majku u automobilu te potom oca u garaži. U oboje je pucao s leđa, a zločin je opravdavao time što su ga roditelji sputavali i nisu odobravali njegov način života, koji je, ispostavilo se, podrazumijevao tulumarenje i drogiranje. Po svemu sudeći, postao je svjestan strahote svoga čina s kojim mora živjeti.

>> Tinovi su prijatelji u panici. Policija temeljito istražuje narkoseanse 

>> VIDEO Tin je provalio u sef i uzeo očev pištolj: 'Zbog neslaganja na okrutan način usmrtio je roditelje'

Komentara 61

SX
sudbina x
15:41 06.04.2017.

Počela je gluma i operacija kako bi ga proglasili neuračunljivim. U ovom periodu istražnog zatvora dobio je od nekoga točne instrukcije što i kako treba raditi...

SC
schwertransport
15:45 06.04.2017.

Narkici su spremni na sve

ME
melinda
15:57 06.04.2017.

Za ovakve uboice metak u celo inace ce on i njemu slicni ponovo ubijati neduzne..Vrijeme je da se uvede smrtna kazna inace bit ce ovakvih slucajeva dosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije