Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
letak u vižinadi

Vjernice kažu da ih pipka. Župnik: To je izmišljotina

crkva, zvono (1)
Zeljko Mrsic/PIXSELL
18.09.2013.
u 21:44

''Mi smo skupina intelektualaca, roditelja i župljana Vižinade i obraćamo vam se s molbom da smijenite župnika Alojzija Bafa i dodijelite nam novog. Više naših župljanki pokušao je seksualno zavesti...'', navodi se u letku

\'\'Mi smo skupina intelektualaca, roditelja i župljana Vižinade i obraćamo vam se s molbom da smijenite župnika Alojzija Bafa i dodijelite nam novog. On je seksualno nesputan i ne pridržava se celibata. Više naših župljanki pokušao je seksualno zavesti...\'\', navodi se u letku koji se na nekoliko mjesta pojavio u Vižinadi u Istri, donosi 24 sata.

Mještani tvrde kako je jedna od metoda koje Baf koristi i da ženama prilikom rukovanja svoju ruku prisloni na grudi. Jedna 44-godišnjakinja je tako ispričala da joj je to učinio jednom kada je došla na razgovor za krštenje njezine kćeri te dodala da ju je za vrijeme ispovijedi župnik, između ostalog, pitao i koliko se puta seksa.

Župnik kaže kako je to izmišljotina.

Letak je poslan i Porečkoj te Pulskoj biskupiji, no nitko nije reagirao, navodi 24 sata.  

>> Svećenik donirao bubreg župljaninu i spasio mu život!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije