Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove kaznene prijave

Vinski Cetinski nova kaznena prijava i još 8 mil. kuna na teret

vinka cetinski
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/3
22.04.2011.
u 14:33

U ugovorima o kupoprodaji prikazivali su više cijene od stvarno isplaćenih.

Još 8 milijuna kuna stavlja se na teret, uz novu kaznenu prijavu, Vinki Cetinski, rovinjskom odvjetniku Željanu Hrvatinu i suvlasniku agencije za nerketnine Borisu Sorgi. Pulska je policija, naime, objavila da je u nastavku kriminalističkog istraživanja malverzacija u kupoprodaji nekretnina na štetu Kermas ulaganja, trgovačkog društva iz Pule, utvrđeno kako su 64-godišnjakinja iz Rovinja, kao odgovorna osoba oštećenog trgovačkog društva, te 50-godišnjak i 42-godišnjak iz Rovinja, u namjeri da za sebe pribave znatnu nepripadnu imovinsku korist, koristeći se svojom funkcijom te postupajući suprotno interesima trgovačkog društva, tijekom 2007., 2008. i 2009. godine od prodavatelja kupovali nekretnine po znatno većim cijenama od uobičajenih.

U ugovorima o kupoprodaji prikazivali su više cijene od stvarno isplaćenih, dok su razliku između prikazane i stvarno isplaćene cijene zadržavali za sebe.

Komentara 10

Avatar otto_bismarck
otto_bismarck
10:16 08.05.2011.

sve kaj nije kupila za plaču na fakultetu treba njoj i cjeloj bližoj i dalnjoj familiji oduzeti u korist mirovinskog fonda koji je najviše opljačkan u novijoj hrvatskoj povjesti

SA
sadaive
15:13 22.04.2011.

Vinski Cetinski?Nije pivski?

HR
hr76
15:38 22.04.2011.

Toni nije loš pjevač, ali morao se i on zapitati odakle mami ti silni novci. Da meni mama pokloni vilu, sigurno bi me barem to zanimalo. Lopovska posla!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije