Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj istraživanja

Vinkovčanka ukrala 84.000 kuna iz kladionice u kojoj je radila

novac
VL FOTO
20.12.2011.
u 09:58

Policija je utvrdila da je 35-godišnjakinja sustavno uzimala novac od dnevnog prometa

Prema odštetnom zahtjevu zagrebačke tvrtke, vlasnika sportske kladionice u Vinkovcima, službenici PU vukovarsko-srijemske proveli su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjom Vinkovčankom, uposlenicom ove sportske kladionice, pri čemu je utvrđeno da je 35-godišnjakinja sustavno uzimala novac od dnevnog prometa, čime je društvu s ograničenom odgovornošću iz Zagreba pričinjena materijalna šteta nešto manja od 84 tisuće kuna, priopćila je jutros PU vukovarsko-srijemska ne navodeći u kojem je vremenskom razdoblju uposlenica uzimala novac.

Djelatnica je kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima zbog pronevjere.

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:01 20.12.2011.

Cura je uzimala i uzimala i uzimala,a zaboravila je da je njezin HDZ izgubio na izborima i sad više nije pod zaštitom

AK
akil
15:28 20.12.2011.

Ako je uzimala,a jeste,onda je treba zaposliti da radi i dalje i da može vratiti dug.,pa makar opet uzimala.

DP
doktor PRIMARIJUS
21:38 21.12.2011.

a mi svi mujmani još tim komadima za pultom ostavljamo bakšu od onog jadnog malog dobitka i gubimo živce uplacujuci te listiće a curke nam se smješkaju i buksaju u čarape ,..,.,.ne samo da su nježne i zgodne nego i mentalno na većoj razini od nas mujmana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije