Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponos grada

Vinkovačke mažoretkinje predstavile nove odore

mažoretkinje
Miroslav Flego/VLM
15.05.2013.
u 13:43

Broje 49 članica od 4 do 24 godine i planiraju odlazak na niz manifesatcija i natjecanja odakle će, obećaju, donijeti i koju medalju.

Vinkovačke mažoretkinje koje dvije godine predstavljaju Vinkovce na raznim priredbama i natjecanjima, danas su na prijemu kod gradonačelnika Mladena Karlića predstavile nove odore čiju je izradu financirao Grad.

- Drago mi je što naš grad ponovno ima mažoretkinje koje ponosno predstavljaju svoj grad gdje god izvode svoj program, jedan od najstarijih gradova u Europi gdje su rođena dva rimska cara. Svojim plesom uvijek unosite radost u srca Vinkovčana, a posebno mi je drago što imate podmladak što je jamstvo da će mažoretkinje našeg grada postojati i kada se vi seniori prestanete baviti plesom. Mi imamo gradove prijatelje u Njemačkoj, Italiji, Makedonije i održavamo s njima kontakte i međusobne posjete pa ćemo i vas povesti da i kod njih pokažete što znate - rekao je gradonačelnik Karlić, a potom mu je predvodnica seniorskog tima, Tena Vičević uručila počasnu plaketu u znak zahvalnosti za pomoć vinkovačkim mažoretkinjama.

Ana Koncul, voditeljica mažoretkinja je rekla kako broje 49 članica od 4 do 24 godine i planiraju odlazak na niz manifesatcija i natjecanja odakle će, obećaju, donijeti i koju medalju.

>>U Vinkovcima počeo \"prljavi rat\" plakatima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije