Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politika

Vijećnici tijesnim omjerom glasova izglasali datum referenduma

'18.08.2010., Pribislavec- Oporba zeli srusiti nacelnicu Visnju Ivacic, jer kako tvrde ne radi dobro. Nacelnica opcine Pribislavec, Visnja Ivacic. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
02.02.2011.
u 10:41

Vijećnici predvođeni bivšim načelnikom SDP-a Rajkom Grkavcem referendum traže jer je, po njima, načelnica potpisivala štetne ugovore i nije izvršavala odluke Općinskog vijeća

PRIBISLAVEC - Referendum na kojem će se mještani Pribislavca izjašnjavati o razrješenju načelnice Višnje Ivačić održat će se 27. veljače. Tako su barem izglasali općinski vijećnici, koji su, nakon neuspjele sjednice sazvane za subotu, kad nisu uspjeli skupiti kvorum, na "popravnoj" sjednici odlučili da se referendum ipak održi.

Za to je glasalo šestero vijećnika, a petero ih je bilo protiv. Vijećnici predvođeni bivšim načelnikom SDP-a Rajkom Grkavcem referendum traže jer je, po njima, načelnica iz HNS-a potpisivala štetne ugovore i nije izvršavala odluke Općinskog vijeća.

Izabrani su i članovi povjerenstva za referendum, no još nije poznato iz kojih će se izvora referendum platiti jer novca u proračunu za tu namjenu - nema. Vijećnici okupljeni oko načelnice nadaju se da i će zbog proceduralnih pogrešaka i ovu odluku o raspisivanju referenduma Ured državne uprave u Međimurskoj županiji poništiti, kao i onu prethodnu u kojoj nije naveden točan datum. Šou u Pribislavcu se nastavlja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije