Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Vidošević prvi put pretekao Bandića, Primorac četvrti

Nadan Vidošević
14.12.2009.
u 19:57

Ivo Josipović uspio je dva tjedna zaredom zadržati simpatije 30 posto birača, što pokazuje oporavak njegova rejtinga koji je prije mjesec i pol dana bio na najnižoj razini i iznosio je 24 posto.

ZAGREB – Prvi je put od početka predsjedničke kampanje Nadan Vidošević po rejtingu pretekao M. Bandića koji je dosad bio najbliži ulasku u drugi krug.

Agencija Puls za SDP je napravila redovitu tjednu anketu, od 7. do 13. prosinca, prema kojoj Nadan Vidošević može očekivati 14,3, a Bandić 11,8 posto glasova. U tjednu prije Bandić je mogao računati na 13, a Vidošević na 12 posto glasova.

Ivo Josipović uspio je dva tjedna zaredom zadržati simpatije 30 posto birača, što pokazuje oporavak njegova rejtinga koji je prije mjesec i pol dana bio na najnižoj razini i iznosio je 24 posto. Četvrto mjesto drži Primorac.

Komentara 39

MS
mudako saka
20:09 14.12.2009.

ankete su komedija, treba ukinut instituciju predsjednika radi ovakvih kandidata,bolje nitko nego ovi lopovi. aj možda ostavij jurčevića,tuđmana a sve ostale potrpat u zatvor.

OB
-obrisani-
20:10 14.12.2009.

agencija puls, kojoj je jedan od vlasnika bivši sdp-ovac prof. Lalić napravila je anketu za sdp. MORA da je jako vjerodostojno

BI
bilibrig
20:26 14.12.2009.

Koliko je kjoštala ova anketa. Gluposti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije