Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka uznemirila građane

VIDEO ZET o snimci iz tramvaja Djeda Mraza: Neugodno smo iznenađeni, pokrenuta je istraga

Tramvaj Djeda Mraza
Čitatelj
12.12.2023.
u 12:48

Društvenim se mrežama proširila snimka iz tramvaja Djeda Mraza na kojoj Djed i vilenjačica pjevaju "Čavoglave" uz pozdrave 'za dom'. Autentičnost snimke potvrđena je za Večernji list iz ZET-a. Osim toga, potvrdili su nam kako je odmah pokrenuta interna procedura kako bi se utvrdile sve okolnosti "neugodnog događaja"

Odgovor iz ZET-a prenosimo u cijelosti

"Neugodno nas je iznenadio sadržaj videosnimke i postupak uključenih osoba te je promptno pokrenuta interna procedura s ciljem utvrđivanja svih okolnosti. Ističemo kako se navedeni događaj zbio u tramvaju koji nije bio na redovnoj vožnji već u povratku u spremište te u njemu nisi bili prisutni ostali putnici izuzev djelatnika ZET-a i animatora angažiranih preko agencije za evente.

VIDEO Zabava Djeda Mraza u tramvaju: Puštaju i pjevaju pjesmu Čavoglave

ZET će sukladno ishodu internog postupka poduzeti odgovarajuće disciplinske mjere zbog ponašanja svojih djelatnika koje nije u skladu s profesionalnim i etičkim  načelima, a također će se razmotriti i nastavak poslovne suradnje s predmetnom agencijom koja je angažirala animatore, a čije je ponašanje također izašlo iz profesionalnih okvira koji su regulirani i sporazumom o suradnji."

VEZANI ČLANCI 

VIDEO Izvlačenje vlaka kod Rijeke

Ključne riječi

Komentara 82

JO
JovanC
12:51 12.12.2023.

Nije nas uznemirila nego nas je razveselila nakon prijovicke brene i ostalih......

NI
nikola1975
12:57 12.12.2023.

A što je sporno u pjesmi?

Avatar Tombstone
Tombstone
13:03 12.12.2023.

Tko je neugodno iznenadjen, I zasto????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije