Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVOLT PROTIV SKUPA

VIDEO Žena se razbjesnila na molitelje na Trgu, vikala im: 'Tko vas plaća? Lažete Isusa!'

Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/6
01.07.2023.
u 13:55

Čini se kako revolt protiv ovakvog načina iskazivanja ''želja'' muškaraca sve više jača jer su se danas u većem broju okupile i prosvjednice u Zagrebu, a u jednom trenutku jedna je prosvjednica i krenula vikati na okupljene molitelje

Diljem hrvatskih gradova muškarci su i ove subote u jutarnjim satima molili i klečali. Između ostalog, molili su da ''muškarac bude autoritet u obitelji'', ali i za zabranu pobačaja. U nekim gradovima našli su se i prosvjednici koji su revoltirani ovakvim skupovima, a najbrojniji bili su u Zagrebu.

Čini se kako revolt protiv ovakvog načina iskazivanja ''želja'' muškaraca sve više jača jer su se danas u većem broju okupile i prosvjednice u Zagrebu. Uz brojne transparente stajale su nasuprot molitelja koji su oko sebe napravili ogradu s transparentima, a uz udaraljkaše i pjesme pokušale su nadjačati molitvu koja se širila Trgom bana Josipa Jelačića. Jedna prosvjednica bila je posebno revoltirana moliteljima te ih upitala ''tko ih plaća''. 

- Zašto lažete Isusa? Kako vas nije sram? Isus vam je zabranio da klečite na trgovima. Tko ste vi? Tko vas plaća? Mi! Više novaca ide crkvi nego znanosti i zdravstvu i školstvu, kako vas nije sram? Isus vam je zabranio idolopoklonstvo - poručila je bijesna prosvjednica, a s druge strane nejasno su se mogli čuti i odgovori. Ipak, prosvjednica je nastavila.

- Taj prst si zabij u onoga u koga vjeruješ, a ne vjeruješ ni u što - dodala je, na što su se okrenuli poneki molitelji. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Zavratnica
Zavratnica
14:25 01.07.2023.

Licemjerno je pozivanje na Isusa istih onih koji su protiv Isusa.

Avatar Keep_calm
Keep_calm
14:14 01.07.2023.

Eto jedne koja se bori za Isusa! Samo nije jasno zašto ju je obuzeo bijes, jer bijes sigurno nije put prema Isusu.

PA
pax5
15:29 01.07.2023.

Fufice hoce biti u novinama...Kada može Karleuša, računaju mogu i ja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije