Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTUĆE NASILJE

VIDEO Zalutali metak probio krov crkve i pao ispred svećenika

Foto: Screenshot
1/2
15.03.2021.
u 16:11

Nesvakidašnji incident zabilježen je na kamerama i počeo se masovno dijeliti na društvenim mrežama

Zalutali metak prošao je kroz krov župe San Jose u Brazilu za vrijeme održavanja svete mise i pao ispred svećenika Robinsona de Castra Cunha. On je u tom trenutku bio na samom kraju homilije. 

- Metak je pao pred svećenika koji ga je podignuo i predao koordinatoru zajednice, te je nastavio s misom - navode svjedoci, prenosi CNA. 

 

Nesvakidašnji incident zabilježen je na kamerama i počeo se masovno dijeliti na društvenim mrežama, pogotovo u Brazilu i Latinskoj Americi. 

Nadbiskupija Vitória u svojem priopćenju o incidentu navela je kako je spomenuti događaj simbol rastućeg nasilja u regiji i kako bi to trebalo zabrinuti i one na koje direktno ne utječe. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nepokolebljiv
16:43 15.03.2021.

Puno bolje da je pao metak nego putnicki avion!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije