Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština Dinama

VIDEO Utjecaj Zdravka Mamića na Dinamo apsolutno ne slabi

Skupština Dinama
Foto: Screenshot
1/6
19.12.2018.
u 14:58

Naglić se jedini usudi nešto reći. Sve su odluke izglasane jednoglasno kao da je Zdravko Mamić prisutan - rekao je Dasović

U utorak je održana Skupština Dinama na kojoj je nazočio i Večernjakov novinar Tomislav Dasović. Dojmove sa Skupštine podijelio je gledateljima Večernji TV-a.

- Skupština je malo odudarala od prethodnih Skupština koje su se održavale u Maksimiru. Forma je bila nešto drugačija, ali sadržaj je uglavnom ostao isti. Najvažniji detalj je što Zdravko Mamić nije bio nazočan na Skupštini nakon dugo godina. Izostao je onaj njegov poznati motivacijski govor. Što se tiče sadržaja izgledalo je kao da je Mamić u unutra, kao da prisustvuje Skupštini. Zdravko Mamić dobio je legitimitet i ostat će član Dinama dok je na snazi nepravomoćna presuda - rekao je Tomislav Dasović.

Je li Mamićev utjecaj u Dinamu slabi?

- Naglić se jedini usudi nešto reći. Sve su odluke izglasane jednoglasno kao da je Zdravko Mamić prisutan. Što se tiče Dinama njegov utjecaj apsolutno ne slabi, mislim da je sve jači i jači - istaknuo je Tomislav Dasović. 

Cijeli razgovor s Večernjakovim novinarom pogledajte u videu.

Skupština Dinama
1/16
Ključne riječi

Komentara 4

ŽU
žuti
15:46 19.12.2018.

"Daska" nisi ni Ti iznimka kao ni Naglić, obojica ste skupa sa cijelom bulumentom novinara puzili oko i iza Maminja dok vas je častio i besplatno vodio na gostovanja sa Dinamom i doma i po Europi!

Avatar stef99
stef99
15:37 19.12.2018.

Ima jedna narodna, ....... vrag-tovari prasicu, a bog - Mamić pravicu, .... ba.

MA
Marsijanac
16:40 19.12.2018.

Puna podrska gosp. Mamicu . Dolje crveni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije