Naslovnica Vijesti Večernji TV

VIDEO Utjecaj Zdravka Mamića na Dinamo apsolutno ne slabi

Naglić se jedini usudi nešto reći. Sve su odluke izglasane jednoglasno kao da je Zdravko Mamić prisutan - rekao je Dasović
19. prosinca 2018. u 14:58 4 komentara 1712 prikaza
Skupština Dinama
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/6

U utorak je održana Skupština Dinama na kojoj je nazočio i Večernjakov novinar Tomislav Dasović. Dojmove sa Skupštine podijelio je gledateljima Večernji TV-a.

Novi šef ZNS-a Stvorena koalicija protiv Mamića! Šuker čestitao Svetini

- Skupština je malo odudarala od prethodnih Skupština koje su se održavale u Maksimiru. Forma je bila nešto drugačija, ali sadržaj je uglavnom ostao isti. Najvažniji detalj je što Zdravko Mamić nije bio nazočan na Skupštini nakon dugo godina. Izostao je onaj njegov poznati motivacijski govor. Što se tiče sadržaja izgledalo je kao da je Mamić u unutra, kao da prisustvuje Skupštini. Zdravko Mamić dobio je legitimitet i ostat će član Dinama dok je na snazi nepravomoćna presuda - rekao je Tomislav Dasović.

[video: 28421 / ]

Je li Mamićev utjecaj u Dinamu slabi?

- Naglić se jedini usudi nešto reći. Sve su odluke izglasane jednoglasno kao da je Zdravko Mamić prisutan. Što se tiče Dinama njegov utjecaj apsolutno ne slabi, mislim da je sve jači i jači - istaknuo je Tomislav Dasović. 

Cijeli razgovor s Večernjakovim novinarom pogledajte u videu.

Skupština Dinama
1 / 16
Skupština Dinama
ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

  • žuti:

    "Daska" nisi ni Ti iznimka kao ni Naglić, obojica ste skupa sa cijelom bulumentom novinara puzili oko i iza Maminja dok vas je častio i besplatno vodio na gostovanja sa Dinamom i doma i po Europi!

  • stef99:

    Ima jedna narodna, ....... vrag-tovari prasicu, a bog - Mamić pravicu, .... ba.

  • Marsijanac:

    Puna podrska gosp. Mamicu . Dolje crveni!