Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

VIDEO Svekrva iz pakla: Prekinula vjenčanje i urlala na mladenku: 'Moj sin nema mane'

Sarah Ragsdale iz San Josea u Kaliforniji objavila je dio vjenčanja svoje sestre Anne s njezinim suprugom Johnom Larrabeeom uz riječi: - Svadba moje sestre od prije nekoliko godina. Njezina svekrva oduvijek ju je mrzila. Ona je jedna od onih svekrvi koja je smatrala da moja sestra joj uzima sina.
01. kolovoza 2020. u 16:29 2 komentara 79282 prikaza
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Dan vjenčanja je magičan trenutak za mladence kao i njihove bližnje. No, svi imaju onog jednog člana obitelji koji napravi malo drame čist da malo začini dan.  Snimka koja je objavljena na TikToku pokazala je pravu obiteljsku dramu koja je zapanjila svijet i ostavila ih željne saznati što se dogodilo.

Ilustracija 'tri kategorije prioriteta' Smislili domišljate pozivnice za vjenčanje pa razočarali goste: Biste li se vi uvrijedili?

Sarah Ragsdale iz San Josea u Kaliforniji objavila je dio vjenčanja svoje sestre Anne s njezinim suprugom Johnom Larrabeeom uz riječi: - Svadba moje sestre od prije nekoliko godina. Njezina svekrva oduvijek ju je mrzila. Ona je jedna od onih svekrvi koja je smatrala da moja sestra joj uzima sina. 

Na snimci se vidi kako 29-godišnja mlada Anna razmjenjuje zavjete koje je napisala zajedno sa svojim suprugom, no samo koju sekundi prije nego što je dovršila njezina svekrva počela joj govoriti da njezin sin nema mane. 

 

- Ti nećeš reći da moj sin ima mane - kazala je mladoženjina majka Judy, na što joj je mlada odgovorila: - Možeš otići. Nećeš uništiti moje vjenčanje. 

Judy je počela mahati agresivno ispred mlade i urlati: - Ne, tu haljinu koju ti nosiš mi smo je platili. Ti nećeš reći da moj sin ima mane

- Svi imaju mane i zato ga volim. Možeš ići, Judy. Možeš otići s moje svadbe. 

Vjenčanje u doba pandemije COVIDA-19 ORGANIZATORICA SVADBI 'Odgođeno je toliko vjenčanja da mi je gotovo cijela 2021. već bukirana'

Judy je odbila otići te je ponavljala kako ona ima pravo biti tamo jer je kupila vjenčanicu. Uzrujanoj ženi prišla je jedna od gošći kako bi je smirila, međutim Judy joj je zaprijetila da će je uhititi. 

Na snimci se može čuti kako mladoženja govori svojoj majci: - Ti imaš mane i to upravo sada. Ne znaš se ponašati kao odrasla osoba. 

Sarah Ragsdale kazala je na društvenim mrežama zainteresiranima kako nije istina da je Judy kupila vjenčanicu već je samo platila krojačici potrebne izmjene na haljini koje su iznosile 100 dolara. Kazala je i da je mladi par sad fantastično i da imaju slatku bebu, prenosi Daily Mail. 

 

poginulo 298 ljudi
Snimke dokazuju da su MH17 srušili separatisti u Ukrajini: ‘Kamo da odvezemo tu krasoticu?’
d
PROLJETNI NATJEČAJ
Najnoviji trend – Pastelno proljeće