Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SNIMKA POŽARA

Susjed poginulog Zagrepčanina otkrio što je proizvelo zvuk poput eksplozije: 'Pokušali smo ući u stan, no zbog vrata nismo mogli'

Foto: Dario Jakšić
1/9
01.10.2022.
u 22:32

Vatrogasci su, kaže, stigli nakon manje od deset minuta. Srušili su vrata pa ušli u stan u kojem je preminuo muškarac

Nakon požara koji je jutros izbio u stambenoj zgradi u zagrebačkom Trnskom, tijekom kojega je smrtno stradao 72-godišnjak, stanar Dario navodi kako je tragedija mogla biti i veća da pas nije probudio njega i njegovog brata.

- Da nas nije probudila, tko zna kako bi naša priča završila. Očito je nanjušila dim i počela trčkarati po stanu. Otvorio sam prozor i val dima mi je ušao u stan pa sam shvatio da je riječ o požaru. Predstavnik stanara Slaven i moj brat uzeli su vatrogasne aparate i pokušali naći stan koji se zapalio. Nažalost, susjed je već preminuo u stanu, a zbog protuprovalnih vrata se nikako nije moglo unutra - kaže nam Dario Jakšić koji je, kao i ostali susjedi, pozvao vatrogasce.  

Vatrogasci su, kaže, stigli nakon manje od deset minuta. Srušili su vrata pa ušli u stan u kojem je preminuo muškarac.

- Rušenje vrata stvorilo je glasan zvuk koji su ljudi poslije krivo protumačili te mislili da je plinska boca eksplodirala što nije istina - dodaje.

Vatrogasci su ugasili požar, a stan je u potpunosti uništen. Kako kaže Dario, znatno je oštećen i hodnik zgrade.

- Može se u zgradu, ali se smrad paljevine jako osjeti te će biti tako neko vrijeme. Stanovi su srećom prošli bez velikih oštećenja, uključujući i moj koliko sam vidio. U zgradi su oštećene žice i kablovi od interneta, zidovi su puni crnila od dima - navodi.

Ključne riječi

Komentara 7

TR
Tripoli
04:28 02.10.2022.

Probao jedno krace vreme i nikad mi nije bio jasan taj zivot u golubinjaku...

DU
Deleted user
23:00 01.10.2022.

A nitko ne piše što je bilo sa pasom?

Avatar Idler
Idler
07:24 02.10.2022.

Antivakseri ništ ne veliju kakšna je poveznica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije