Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
specijalci u akciji

VIDEO Srpska vojska i policija simulirale vježbu 'Bomba u avionu'

pusenje
Foto: AFP
1/2
04.09.2012.
u 08:08

U toj simuliranoj akciji teroristi su svladali aerodromsko osiguranje, zadržavaju putnike i počinju pregovori u kojima sudjeluje pregovarački tim MUP-a Srbije

Na niškom aerodromu "Konstantin Veliki" pripadnici srpske i granične policije, pripadnici vojske i aerodromske službe izveli su u ponedjeljak navečer vježbu "Bomba u avionu i talačka kriza", prenosi Blic. Cilj je vježbe koordinacija svih službi u simuliranoj vježbi spašavanja putnika i uhićenja terorista, rekao je direktor aerodroma Dragan Bugarinović i naveo da je ovo prva vježba na niškom aerodromu ovakvog tipa, u kojoj je bilo oko 80 sudionika.

Prema njegovim riječima, vježba je obuhvatila prisilno slijetanje zrakoplova, sumnju o podmetnutoj bombi i prisustvo terorista među putnicima. U toj simuliranoj akciji teroristi su svladali aerodromsko osiguranje, zadržavaju putnike i počinju pregovori u kojima sudjeluje pregovarački tim MUP-a Srbije, objasnio je Bugarinović za Blic.

Komentara 10

DU
Deleted user
08:49 04.09.2012.

Niski "specijalci" ! Ha,ha ,ha, ha.......... Jos im se samo VL divi. Svojevremeno smo ih "isprobali" pa smo se uvjerili u njihovu ne-moc. Ovakvo smece ne objavljuje ni jedan ozbiljniji list ! Pozdrav svim braniteljima RH !!

DU
Deleted user
10:06 04.09.2012.

Uh, uh....! Lijepo je vidjeti koliko je " komsija" jos ovdje na portalu VL prisutno! Ali nemojte misliti da se "ovde lecite" !! :-)))))))))) Nema vama lijeka a ni povratka na staro !! Za to smo se pobrinuli jednom -nom - zauvijek !! Sveto ime HRVATSKA !!

Avatar intimus500
intimus500
13:34 04.09.2012.

i to je neka vijest ... molim VL da se uozbilji!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije