Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve mete uništene'

VIDEO Putin osobno naredio ispaljivanje 4 interkontinentalne rakete

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.10.2017.
u 12:55

Tri interkontinentalne balističke rakete ispaljene su s podmornica na nuklearni pogon, a četvrta je lansirana s kozmodroma Pljeseck u sjevernoj Rusiji.

Ruski predsjednik Vladimir Putin osobno je dao zapovijed za ispaljivanje četiri interkontinentalne rakete na vojnim vježbama, izjavio je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi novinska agencija TASS.

Zapovijed je izdana u četvrtak na zajedničkim vojnim vježbama raketnih snaga, zračnih snaga te sjeverne i pacifičke mornaričke flote, koje je nadgledao Putin – vrhovni zapovjednik ruskih oružanih snaga.

 

Sve mete su uništene

Tri interkontinentalne balističke rakete ispaljene su s podmornica na nuklearni pogon, a četvrta je lansirana s kozmodroma Pljeseck u sjevernoj Rusiji, priopćilo je ministarstvo obrane.

Sve mete su uništene, dodalo je ministarstvo.

Pogledajte i VIDEO: Nuklearne prijetnje Sjeverne Koreje

 

Komentara 11

GV
golub Vaso
14:38 27.10.2017.

vođa slobodnog svijeta

MP
miroslav.petkovic.7564
13:10 27.10.2017.

Nije vec cato naredija. Moze naredit i neki visoki cin od pukovnika pa na dalje..Al je ljep ovaj bjeli labud..

Avatar superhik74
superhik74
14:32 27.10.2017.

Jako cudno da vrhovni zapovjednik oruzanih snaga naredjuje oruzanim snagama. To je jedinstveno za Rusiju, jer npr. americki senatori i predsjednik tvrde da nisu uopce imali pojma da su americki vojnici u Niger-u u Africi gdje su nedavno cetvorica poginula. Tko je jos vidio da civilna vlast ima zapovjednu ulogu nad oruzanim snagama, vjerojatno to samo postoji u "diktaturama", u "demokraciji" zapadnog tipa vojska radi sto ih je volja bez da im neki potrcko tipa predsjednik drzave naredjuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije