Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

VIDEO Prišao policajcu iza leđa i udario ga u glavu

Video koji je ulovio neočekivani događaj pokazuje i detalje slučaja.
09. travnja 2020. u 13:42 4 komentara 1007 prikaza
Napad na policajca
Foto: Live Leak
Pogledajte galeriju 1/4

Muškarac sa zaštitnom maskom na licu udarao je newyorškog policajca u glavu u trenutku kad je drugi policajac stavljao lisice 27-godišnjem osumnjičeniku za krađu Yoemdyju Castru. 

A Hospital worker waits for people wanting to be tested for coronavirus disease (COVID-19) outside Elmhurst Hospital Center in New York NEODGOVORNO PONAŠANJE Skrivao izloženost virusu pa posjetio suprugu u rodilištu: Ona počela osjećati simptome

Video koji je ulovio neočekivani događaj pokazu i detalje slučaja. Naime, u trenutku kad jedan policajac stavlja lice osumnjičeniku za drugi zločin, iza drugog policajca pojavljuje se 31-godišnji Nelson Jimenez čije lice je bilo prekriveno sa zaštitnom maskom. Okupljeni građani negoduju zbog uhićenja, međutim nitko ništa ne čini osim što gledaju. 

 

U jednom trenutku Jimenez se približio policajcu koji mu je okrenut leđima i udara ga u glavu. Policajac se brzo snašao, izvadio taser i opalio. Promašio je, a Jimenez je nastavio trčati, javlja Live Leak. 

Newyorška policija objavila je kako je Jimenez uhićen i podignuta je optužnica za napad na policajca. Inače, upravo je New York ovih dana jedno od najvećih žarišta pandemije koronavirusa u Americi s najvećim brojem oboljelih i preminulih.

 

Zaprati kanal Večernjeg | Autor :

ZADIRANJE U PRIVATNOST
Skandal na granici: Novinara Večernjeg lista policija skinula do gola zbog filtera za cigarete
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata
ALAT ZA PRAVE MAJSTORE
Nema dobrog vrta bez osnovnog alata, imate li ih sve doma?