Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANDIĆEV ROĐENDAN

Predsjednica: Ne znam što je u genima, da mi je Hercegovina toliko bliska

Predsjednica na 12. Broćanskoj večeri uz bend 'Šarmeri'
Foto: Facebook
1/3
24.11.2019.
u 15:33

Bendu se predsjednica pridružila uz pjesmu "Bolje živim nego ministar", a kasnije je održala i kratki govor i obećala da nikada ni pod koju cijenu neće odustati od borbe za jednakopravnost i prava Hrvata u BiH

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nazočila je u petak 12. Broćanskoj večeri u Gastro Globusu, a nazočan je bio i gradonačelnik Milan Bandić, koji je tog dana slavio rođendan.

Dobro raspoložena predsjednica je u jednom trenutku i zagrebačkom gradonačelniku zapjevala "Sretan rođendan", a svi okupljeni bili su oduševljeni gestom.

Grupa "Šarmeri" koja je svirala na Broćanskoj večeri na svom se Facebooku pohvalila snimkama raspjevane predsjednice. 

Bendu se pridružila uz pjesmu "Bolje živim nego ministar", a kasnije je održala i kratki govor i obećala da nikada ni pod koju cijenu neće odustati od borbe za jednakopravnost i prava Hrvata u BiH.

"Ja ne znam što je to u mojom genima da je meni ova zemlja toliko bliska... Volim zapjevati s vama, neki mi to zamjeraju, ali to je upravo ono što svijet cijeni", rekla je Hercegovcima i dodala da bi voljela da joj se jednog dana ostvari "ona: Uz križ mi napiši, bećarina ova, volila je pjesmu i zemlju svojih pradjedova". 

Komentara 172

DD
duda.dudica
16:44 24.11.2019.

Kolinda ne samo da je bolja kao sadašnja i buduća predsjednica, nego je očito i bolja pjevačica od gospona Škore!

VA
Vagabundo
16:54 24.11.2019.

Uloga predsjednice je usmjeravati fokus javnosti na postojeću problematiku i 'utjecati' na javno mnijenje. Ona koristi svaku priliku za govor o stvarnim problemima i toga se ne srami! Svaka čast, nadam se da će tako nastaviti i u drugom mandatu!

LI
lipica
16:56 24.11.2019.

Jasno ko dan - drugi mandat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije