Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOME JE ZARESLO

VIDEO Potres u Sarajevu uhvaćen uživo na televiziji, voditeljica šokirana: 'Je li ovo zemljotres bio'

Foto: screenshoot/instagram
1/3
20.02.2024.
u 10:10

Iako je ispred kamera potres bio popračen smijehom, obje dame je potres, vidljivo je iz snimke, pošteno preplašio.

Jučer su Sarajevsko područje zadesila dva potres. Kroz jutro bio je nešto jači prema podacima EMSC-a, potres je bio magnitude 4,2 po Richteru. Da je potres bio snažan, svjedoči i broj komentara u EMSC-ovoj aplikaciji, gdje ih je u 10-ak minuta napisano čak 230. Trenutačno ih je, dva sata nakon potresa, čak 575.

"Jako je zdrmao sekundu, dvije", "Trese kao veliki", "Zaljuljalo u Sarajevu", "Sarajevo par sekundi, opasno je zatreslo", "Više je izgledalo kao da tonemo nego kao da se pomičemo lijevo-desno ili naprijed-nazad", "Frižider samo što nije sam izašao iz kuće, sreća pa nije treslo dugo", pišu građani BiH

A trenutak potresa zabilježile su i kamere Televizije Sarajevo. Usred jutarnjeg programa sve se počeo tresti. "Mislim da je bio zemljotres" kazala je gošća Amra Selimović u studiju. "Je li ovo zemljotres bio" upitala je voditeljica Vanja Semić kroz smijeh od nevjerice. Iako je ispred kamera potres bio popračen smijehom, obje dame je potres, vidljivo je iz snimke, pošteno preplašio.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije