Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4.2 PO RICHTERU

Snažan potres pogodio BiH: 'Opasno je zatreslo'

Potres u BiH
EMSC
19.02.2024.
u 09:34

EMSC je u nekoliko navrata mijenjao magnitudu potresa, a prema posljednjim podacima, ona je bila 4.2 po Richteru.

U ponedjeljak oko 9:22 potres je pogodio šire područje oko Sarajeva u Bosni i Hercegovini. Prema dosadašnjim podacima EMSC-a, potres se dogodio na dubini od 6 kilometara i 17 kilometara sjeveroistočno od Sarajeva, točnije u mjestu Vrapče na Skakavcu.

EMSC je u nekoliko navrata mijenjao magnitudu potresa, a prema posljednjim podacima, ona je bila 4.2 po Richteru. Da je potres bio snažan, svjedoči i broj komentara u EMSC-ovoj aplikaciji, gdje ih je u roku od 10-ak minuta napisano čak 230.

"Jako je zdrmao sekundu, dvije", "Trese kao veliki", "Zaljuljalo u Sarajevu", "Sarajevo par sekundi, opasno je zatreslo", pišu građani BiH. 

Neki su dodali da se potres osjetio i na području Konjica, Zenice, Breze, Visokog, Fojnice, Bugojna… Za sada nema informacija o materijalnoj šteti, javljaju bh. portali.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Snimili zastrašujuću "lavinu zemlje": Klizište aktivirano potresom u Japanu odnijelo sve pred sobom

Ključne riječi

Komentara 6

KI
kiseli
12:03 19.02.2024.

Možemo li sada nekako procjeniti gdje bi mogao udariti sljedeće?

Avatar CUBE
CUBE
10:43 19.02.2024.

Smanji pasulj Dodiče ! Ljudima držim fige da je ovo zadnji 🙏

NE
Neretva93
11:26 19.02.2024.

Jači nego u Skoplju i B.Luci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije