Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEČAK SPAŠEN

VIDEO Pogledajte užasavajući trenutak kada su se kolica s djetetom otkotrljala i pala u jezero

Twitter screenshot
23.01.2022.
u 21:56

U želji da zaustavi romobil drugog djeteta, žena je ispustila kolica koja su se netom nakon krenula kotrljati po nizbrdici

Nadzorna snimka iz nizozemskog grada Volendama nedaleko od Amsterdama zabilježila je užasavajući trenutak kada su se dječja kolica u kojima je bilo dijete otkotrljala i pala u hladno jezero.  

Kako prenosi Fenix Magazin, dječak koji je upao u vodu je brzo izvučen na obalu te nije bio ozlijeđen.

Žena koja je vukla kolica šetala je s još jednim djetetom koje je bilo na romobilu. U želji da zaustavi romobil drugog djeteta, žena je ispustila kolica koja su se netom nakon krenula kotrljati po nizbrdici, da bi se zabila u stup i pala u vodu. 

U pomoć su odmah pristigli prolaznici, a dijete je je na kraju izvukao muškarac koji je skočio u jezero. 

- Na tom dijelu je jezero duboko tri metra i muškarac je srećom uspio doći do kolica prije nego su potonula - kazao je prolaznik.

>> VIDEO Objavljeno kolike su mirovine u Njemačkoj, mnogi ostali neugodno iznenađeni

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije