Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIO 9 OSOBA

VIDEO Objavljena snimka ubojice netom prije masovne pucnjave u Daytonu

Conor Betts
Foto: Screenshoot
07.08.2019.
u 16:44

Među žrtvama pokolja u Ohiju je bila Megan Betts, koju je ubio vlastiti brat, Connor Betts. Bila je među prvima koja je pokošena mecima iz njegove strojnice.

Connor Betts (24) je u masovnoj pucnjavi u nedjelju u centru Daytona ubio devetero ljudi i ranio najmanje 25, što je bilo drugo masovno ubojstvo u SAD-u u roku od samo nekoliko sati. Ubrzo ga je policija upucala, a CNN je objavio snimke ubojice samo nekoliko sati prije pucnjave.

Kako piše CNN, Betts je prije pucnjave proveo sat vremena u jednom od lokalnih barova zajedno sa, čini se, svojom sestrom i nepoznatom trećom osobom. Nije se ni po čemu isticao. Nosio je običnu kratku majicu, hlače i tenisice. Prsluk i maska koje ima tijekom pucnjave se ne vide na snimci.

Prema tom videu, njih troje su ušli u bar. Predvodio je Betts, koji je i prvi dobio narukvicu od kluba. Hodao je po dvorištu od bara i vratio se natrag do šanka.

Kasnije su tamošnji mediji i policija potvrdili kako je ta treća osoba njegov prijatelj, Charles Beard. Policija je ispitala Bearda i utvrdila kako ni on ni Bettsova sestra nisu znali da ubojica nosi sa sobom oružje.

Nedugo nakon toga se ubojica odvojio od prijatelja i sestre te izašao iz kluba. Policija pokušava shvatiti što je radio u tom periodu između pucnjave i izlaska iz puba.

Podsjetimo, među žrtvama pokolja u Ohiju je bila Megan Betts, koju je ubio vlastiti brat, Connor Betts. Bila je među prvima koja je pokošena mecima iz njegove strojnice.

Načelnik policije u Daytonu Richard Biehl je kazao da im je motiv tog masovnog ubojstva još nejasan, ali znaju da nije rasno motiviran.

Ključne riječi

Komentara 2

ZI
zimerman
18:43 07.08.2019.

Zašto niste objavili da je ubica bio kstremni ljevičar koji je podržavao Elizabet Waren i Bernie Sanders . Te podatke su CNN i VL ...."slučajno " zaboravili navest .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije