Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDANA BROJNA UPOZORENJA

VIDEO Nevrijeme pogodilo Srbiju: Ulice poplavljene, padala tuča, vjetar nosio i krovove

Jako nevrijeme pogodilo je Beograd
Foto: Milos Tesic/ATAImages
1/6
05.08.2023.
u 17:42

Iza 14 sati, snažno nevrijeme stiglo je u Beograd. Grad se zamračio, puhao je jak vjetar te je bio pljusak

Jako nevrijeme pogodilo je Srbiju oko 13 sati, a prvi su na udaru bili zapadni dijelovi zemlje. RHMZ, nacionalna meteorološka služba Srbije, iz sata u sata izdaje najnovija upozorenja, ovisno o tome u koje područje nevrijeme dolazi. Prema tome, polovica zemlje označena je narančastim upozorenjem, a druga crvenim. 

Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, ranije je uputio apel građanima da ne izlaze tijekom vremenskih nepogoda, osim ako nije riječ o hitnim situacijama. "Molim sugrađane da obrate pozornost na stvari koje imaju na svojim terasama, ravnim krovovima te da ih na vrijeme osiguraju i pospreme", dodao je, prenosi Blic

VEZANI ČLANCI:

Iza 14 sati, snažno nevrijeme stiglo je u Beograd. Grad se zamračio, puhao je jak vjetar te je bio pljusak. U kratko vrijeme, pala je velika količina kiše koja je poplavile dijelove grada. U pojedinim područjima, primjerice i Borči, padala je i tuča

Jak vjetar rušio je stabla, a oštećeni su neki automobili. Na društvenim mrežama širi se i snimka koja prikazuje kako vjetar sa zgrade odnosi dio krova. Oko 16 sati, nevrijeme se premjestilo na sjever Srbije, a brojna su upozorenja još uvijek na snazi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
18:07 05.08.2023.

Prigodno

DI
diablos
19:07 05.08.2023.

Sve negativni komentari "ljudi", koje oluja nije pogodila uopšte

PR
prajdali100
18:04 05.08.2023.

Noćas oka neću sklopit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije