Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U AUSTRALIJI

Neslano se našalio, razbjesnio sve pa zavapio: 'Ja sam samo dijete i uništila si mi život'

Mladić žene zalio mlijekom
TikTok/Screenshot
22.02.2024.
u 16:54

Mladić je snimku objavio na svom Instagramu, dok se na TikToku oglasila jedna od žena koje su bile u brodu

Mladić iz Austrije suspendiran je iz škole nakon što je 27. siječnja zalio skupinu žena mlijekom tijekom njihove vožnje brodom. Naime, 16-godišnjak je snimljen kako žene polijeva mlijekom, a video je postao viralan te je pregledan više od 32,6 milijuna puta. 

"Imamo čvrst stav da je ovakvo ponašanje bilo potpuno neprihvatljivo", poručili su iz prestižne škole Melbourne Grammar koja se plaća 20.000 dolara godišnje, navodi New York Post

 

@giddynokiddy_

 

♬ original sound - Giddynokiddy

Mladić je snimku objavio na svom Instagramu, dok se na TikToku oglasila jedna od žena koje su bile u brodu. Ona je istaknula kako su broj iznajmile za proslavu rođendana. Nakon što je škola provela internu istragu o slučaju, umiješala se i policija kako bi mladiću izdala upozorenje. 

On je zamolio da se video prestane slati njegovoj školi. Ženi koja je bila na brodu i snimku objavila na TikToku je poručio: "Ja sam samo dijete i uništila si mi život". 

 

@veronicaburgess Would love to find the kid that ruined our day :) Go Boat were lovely enough to give us a credit for another day. #goboat #southbank #fyp #foryoupage #boatcruises ♬ original sound - Veronica Burgess

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagabria4
18:00 22.02.2024.

Treba ga šupirati iz škole pa nek se obrazuije na ulici. Očito za drugo i nije

Avatar Psychlist
Psychlist
17:59 22.02.2024.

Kod ovakvih događaja sjetim se riječi pokojnog djeda, sinko i kad sve i životu pokušavam raditi ispravno neće uvijek ispasti dobro, a ako ne onda znaš šta te čeka.

Avatar rubinet
rubinet
17:46 22.02.2024.

Večernji list govori o 16-godišnjem mladiću iz Austrije . New York Post navodi: The 16-year-old unnamed Australian boy. Pa je li Austrijanac ili Australac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije