Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA POSLJEDICA

VIDEO Krov odletio sa skladišta i pao na automobil u Zagrebu

10.09.2022.
u 00:53

U ovom trenutku nije poznato ima li ozlijeđenih ili je samo riječ o materijalnoj šteti.

Usred nevremena koje je u petak navečer pogodilo Zagreb i okolicu, odletio je krov sa sladišta i pao na automobil u Vrapču.

Svjedoci su nam rekli kako su na mjestu nesreće bili vatrogasci i policija. U ovom trenutku nije poznato ima li ozlijeđenih ili je samo riječ o materijalnoj šteti.

- U Zagrebu imamo 30-ak intervencija vezanih uz otklanjanje posljedica nevremena uglavnom otklanjanja stabala - rekli su nam zagrebački vatrogasci.

Naveli su neke od intervencije koje su imali noćas.

U Žagarovoj ulici su imali uklanjanje krova veličine 200 m2 s kuće koje je palo na automobil i dvorište. U Maksimirskoj cesti utvrđeno je pak da je sa zgrade visine 6 katova pala tenda površine 10 m2 na dvorišnu stranu zgrade, dok je u Vrapčanskoj ulici došlo je do pada limenog krovišta površine 200 m2 na prometnicu i željezničku prugu.

Podsjećamo, snažno nevrijeme praćeno grmljavinom pogodilo je u večernjim satima područje Zagreba. Uz jaku kišu i vjetar, u pojedinim je dijelovima grada padala i tuča.

"Prvo je počelo sijevati, a onda je krenuo žestok pljusak. Vjetar i kiša su udarali kao da je smak svijeta", rekla nam je čitateljica koja se u trenutku proloma oblaka našla u centru Zagreba.

Komentara 1

ZA
zagi101
08:35 10.09.2022.

neki kao da nikad nisu doživjeli pljusak pa im to izgleda kao smak svijeta, dajte ljudi dosta pretjerivanja i kukanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije