Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽNO NEVRIJEME

U Zagrebu padala tuča, naleti vjetra aktivirali alarme na autima: 'Vjetar i kiša su udarali kao da je smak svijeta'

Nevrijeme u Zagrebu
Foto: Čitatelji
1/5
09.09.2022.
u 22:49

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) za danas je prognozirao promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima, povremeno s kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom, ponegdje moguće i izraženijim

Snažno nevrijeme praćeno grmljavinom pogodilo je u večernjim satima područje Zagreba. Uz jaku kišu i vjetar, u pojedinim je dijelovima grada padala i tuča. 

"Prvo je počelo sijevati, a onda je krenuo žestok pljusak. Vjetar i kiša su udarali kao da je smak svijeta", rekla nam je čitateljica koja se u trenutku proloma oblaka našla u centru Zagreba.

Kako nam je javila čitateljica s Jaruna, jaki naleti vjetra upalili su alarme na automobilima.  

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) za danas je prognozirao promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima, povremeno s kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom, ponegdje moguće i izraženijim.

Sutra će, navodi DHMZ, vrijeme biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Uz više oblaka mjestimice je moguća kiša ili lokalni pljuskovi i grmljavina, ponajprije u gorju te unutrašnjosti Istre i Dalmacije, ali moguće i drugdje, osobito rano ujutro te opet kasnije navečer.

Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, na Jadranu i zapadni. Ujutro u unutrašnjosti ponegdje može biti kratkotrajne magle. Najniža jutarnja temperatura bit će između 13 i 17, na Jadranu od 17 do 22, a najviša dnevna uglavnom između 21 i 27 °C.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar zidam spremno
zidam spremno
23:08 09.09.2022.

Jeste vi culi kada za izraz “ljetni pljusak”…? E, pa to vam je bilo to. Usput, tu na Tresnjevci je pljustalo jedno 6-7 minuta i prestalo kao da nikad padalo nije.

EK
ekoeko11
23:14 09.09.2022.

Naslov kao da je Armagedon, a sutra ću po običaju morati još i travnjak zaljevati...

CR
credo
23:46 09.09.2022.

Smak svijeta 🤦🏼‍♀️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije