Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRAZILI SUĆUT OBITELJIMA

HŽ Putnički prijevoz o teškoj nesreći: 'Putnički vlak naletio je na teretni, uzrok će biti poznat nakon istrage'

Teška željeznička nesreća kod Novske
Foto: Canva, čitatelj/Facebook/Crna kronika HR
1/14
09.09.2022.
u 23:16

U nesreći ima smrtno stradalih i teško ozlijeđenih osoba, potvrdio je HŽ Putnički prijevoz

HŽ Putnički prijevoz oglasio se povodom teške željezničke nesreće koja se večeras, oko 21.30 sati, dogodila na pruzi između Novske i Rajića. Kako su naveli, putnički vlak naletio je na teretni vlak.

- Večeras 9. rujna oko 21.30 sati između kolodvora Okučani i Novska došlo je do naleta putničkog vlaka br. 2506 na teretni vlak. U nesreći ima smrtno stradalih i teško ozlijeđenih osoba. Na mjestu nesreće su žurne službe. Uzrok nesreće bit će poznat nakon istrage. Vlak 2506 vozio je na relaciji Vinkovci – Novska. HŽ Putnički prijevoz izražava sućut obiteljima smrtno stradalih osoba - priopćeno je. 

Premijer Andrej Plenković doći će na mjesto nesreće. Uz njega će biti ministri Butković, Božinović, Beroš i Piletić te župan Celjak.

Najnovije informacije o nesreći možete pročitati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 1

ĐN
Đuro Nutrija
01:08 10.09.2022.

Sućut obiteljima, a šta reć o HŽ-u...Srećom godinama se nisam vozio u vlaku niti budem, sramota, ništa ne zaostaje "kvalitetom" od drugih džavnih preduzeća...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije