Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima više poginulih

Beroš: Ozlijeđeni u sudaru vlakova prebacuju se u bolnice u Novoj Gradiški i Sisku

Sudarili su se teretni i putnički vlak, hitna odvozi ranjene s mjesta nesreće
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/16
10.09.2022.
u 00:20

Policija je izvijestila da je u naletu putničkog vlaka na zaustavljeni teretni vlak kod Rajića blizu Novske oko 21,30 sati ozlijeđen veći broj putnika

Ministar zdravstva Vili Beroš, koji je zajedno s premijerom Andrejom Plenkovićem na putu prema mjestu gdje su se u petak navečer sudarili vlakovi nedaleko od Novske, izjavio je da ima više poginulih i ozlijeđenih koji se prebacuju u bolnice u Novoj Gradiški i Sisku. 

VIDEO Teška nesreća vlakova kod Novske

Policija je izvijestila da je u naletu putničkog vlaka na zaustavljeni teretni vlak kod Rajića blizu Novske oko 21,30 sati ozlijeđen veći broj putnika, kojima pomažu sve žurne službe upućene na teren po dojavi o nesreći.

Najnovije informacije o nesreći možete pročitati OVDJE

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije