Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

VIDEO Irska željeznica snimkom upozorila na zabrinjavajuć trend

Foto: Screenshot
1/2
08.06.2019.
u 22:29

Navode i kako su prijelazi Serpentine Avenue, Sydney Parade i Lansdowne Road u Dublinu često meta neodgovornih vozača.

Irska željeznica objavila je da se broj incidenata koji uključuje vozila koja su udarila u rampe na pružnim prijelazima udvostručio ove godine.

Pozivaju na veći oprez te ovaj trend opisuju kao vrlo zabrinjavajuć. Navode i kako su prijelazi Serpentine Avenue, Sydney Parade i Lansdowne Road u Dublinu često meta neodgovornih vozača.

Upozoravaju kako je svaki njihov prijelaz opremljen sustavima prepoznavanja registarskih oznaka kako bi se moglo procesuirati prekršitelje. Objavili su i kompilaciju na kojoj možemo vidjeti neke od neodgovornih vozača.

Ključne riječi

Komentara 14

SJ
Samo ja
09:32 09.06.2019.

Kakve veze imamo mi u Hrvatskoj sa ovim člankom?

Avatar Idler 3
Idler 3
23:29 08.06.2019.

Udvostručil se i broj HR useljenika 😆😆😆

ST
stefj
14:09 09.06.2019.

Aha, ovo je članak u stilu druga domovina Irska? Kada odete tamo pazite na imigrante koji krše propise... Jer ovo se jako teško može preslikati ovdje. Kod nas skoro nema željeznice, tako da mi je nevjerojatna činjenica da i kod nas ponekad netko strada na pruzi. Kod nas je razlog potpuno drugačiji, u Irskoj je razlog što vlakova ima puno, pa ima i nesreća, dok je kod nas razlog da su ljudi zaboravili da vlakovi uopće postoje, pa kada naiđe koji, iznenadi ih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije