Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omaklo joj se

VIDEO Gaf HDZ-ovke proširio se društvenim mrežama: Hrvatska ima milijardu i 640 milijuna zaposlenih

Majda Burić u Saboru
Screenshot
12.07.2022.
u 12:35

Gasi internet, raspuštaj Sabor, sve smo riješili, komentirao je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec na Facebooku

HDZ-ova saborska zastupnica Majda Burić u Saboru je govorila o turističkoj sezoni u Hrvatskoj. Prilikom govora pred zastupnicima dogodio joj se mali gaf. 

– Poštovane zastupnice i zastupnici, s obzirom na rekordni broj zaposlenih od samostalnosti u Republici Hrvatskoj koji pokazuje rezultate od milijardu i 640 milijuna zaposlenih trenutačno u Republici Hrvatskoj, također s obzirom na rekordno niski broj nezaposlenih, s obzirom na kontinuirani rast plaća, mirovina, svih ostalih socijalnih davanja, s obzirom na također očekivanu rekordnu turističku sezonu, govorit ću upravo o hrvatskom turizmu – kazala je Burić. 

Njezin govor na svom Facebooku komentirao je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec.

"Gasi internet, raspuštaj Sabor, sve smo riješili. Dragi pratitelji, sve moje kritike prema nacionalnim politikama, odlukama, Vladi, upravljanju Hrvatskom, bile su apsolutno promašene. Prema riječima kolegice u Saboru, Hrvatska ima MILIJARDU I 640 MILIJUNA ZAPOSLENIH! Zahvaljujem kolegici gđi Burić na predočenju tog podatka. Živjeli smo svi u mraku do sada.

Jeste li znali da po tome Hrvatska ima 422 puta više zaposlenih nego što ima stanovnika prema zadnjem popisu?

Ako to nije razlog za slavlje, onda ne znam što jest. S tolikim brojem zaposlenih, za Hrvatsku nema zime", napisao je, među ostalim, Zurovec.

Komentara 28

TM
trade_mark
13:25 12.07.2022.

to se toliko nakralo da mentalno barataju samo s milijunima i milijardama.

NO
Nordik
13:32 12.07.2022.

Gdje je ova nabavila diplomu, Trebinje 300 eura.

CR
crnioraozx
14:11 12.07.2022.

Gospoda je završila filozofski fakultet.Ništa manje pametna od ostalih s tim papirom .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije